Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter ’de Demet Akalın ile Mehmet Ali Ilıcak kavgası

Twitter ’de Demet Akalın ile Mehmet Ali Ilıcak kavgası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Demet Akalın ile Mehmet Ali Ilıcak kavgası
Twitter ’de Demet Akalın ile Mehmet Ali Ilıcak konuşmaları
Twitter ’de Demet Akalın ile Mehmet Ali Ilıcak yazışmaları
Yediririm Sana O Klavyeyi

Demet Akalın ile Mehmet Ali Ilıcak'ın sanal alemdeki kapışmasına Önder Bekensir de katıldı Twitter'da tehditler havada uçuştu

Yıllık ’in haberine tarafından, polemik yaşamadığı kimse kalmayan Demet Akalın, Mehmet Ali Ilıcak ile twitter'da kapıştı Tartışma, Demet'in Nihat Doğan'ı kastederek Nihat'ı seviyorumdemesiyle çıktı

Ilıcak'ın Nihat kim, yeni enişte mi?sözleri üzerine kavgaya Akalın'ın sevgilisi Önder Bekensir de dahil oldu Bekensir, Mehmet Ali Ilıcak'ı sert sözlerle korkutma etti

Twitter ’de Demet Akalın ile Mehmet Ali Ilıcagın yazdıkları

DEMET AKALIN: Nihat'ı seviyorum, kim ne derse desin (Nihat Doğan'ı kastediyor)

MEHMET ALi ILICAK: Yeni bir enişte mi Nihat? Duymadım )

DEMET AKALIN: Önder anlatacak sana Mali'cim, mutfakta bir gelsin!!!

MEHMET ALi ILICAK: Önder ile barıştınsa Nihat kim?

DEMET AKALIN: Nihat'ı tanımazsın!!!

DEMET AKALIN: Bu enerjini şarkıları tutmayan arkdaşlara ver! Hanımın gibi (Meyra'yı kastediyor)

MEHMET ALi ILICAK: Benim hanımım mevzumuz yok ama o da sesi yerine senin mazbutyolunu seçmiş olsaydı diğer yerde olurdu

DEMET AKALIN: O vakit kaşınmayalım, oturalım evlerimizde! Yaşam arkadaşlarımızı karıştırmayalım Kim şampiyon kazanç biliyorsun!!!

MEHMET ALi ILICAK: Ah Demet ben kimlere baş kaldırmışım, neleri göğüslemişim Ne var ki dengim değilsin Sen mazbutbir şarkıcı, ben banal dinleyici

ÖNDER BEKENSiR: Bilgisayar klavyesinden kâğıda dökmek, açıklama yerine getirmek kolay! Yüz yüze de yapmayı dene de yedireyim sana o klavyeyi

MEHMET ALi ILICAK: Sitelerde gördüm; bana klavyeyi yedirecek bir aslan parçası varmış Adresim muhakkak Acaba beyefendi yediklerini hazmetmiş mi?

Pes

Alıntı msncom *

858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt