Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter Hesabımı Nasıl Kapatırım Lutfen Cevap

Twitter Hesabımı Nasıl Kapatırım Lutfen Cevap
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Twitter Hesabı Nasıl Kapatılır Cevap Lutfen
Twitter Hesabımı Silmek İstiyorum

Ben Twitter Hesabımı kapatmak istiyorum fakat bir turlu kapatamadım, nasıl kapatabilirim? Kapattıktan sonra hesabımı tekrar acabilirmiyim?

Lutfen cevap verirmisiniz?

Similar threads

Twitter Hesabı Nasıl Kapatılır Yanıt Lütfen Twitter Hesabımı Silmek İstiyorum Ben Twitter Hesabımı kapatmak istiyorum lakin bir türlü kapatamadım, nasıl kapatabilirim? Kapattıktan sonradan hesabımı her tarafta açabilirmiyim? Lütfen yanıt verirmisiniz? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Facebook hesap nasıl kapatılır? Facebook hesap nasıl silinir? Facebook hesabımı nasıl kapatırım Facebook hesap nasıl kananır Facebook hesap nasıl kapatılır? Facebook hesap nasıl silinir? İnternet dünyasında yaklaşık olarak fanatizm haline gelmiş bir paylaşım sitesi olan facebook az kalsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır Facebook Hesabımı Nasıl Kapatabilirim Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silmek İçin Ilk Olarak aşağı verdiğimiz sayfaya giriyorsunuz sonra yeniden Facebooku kullanmayacağınızı düşünüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, bunu sizin için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
SORU: Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silmek icin yapılması gerekenler nelerdir? Facebook Hesabını Kalıcı Silmek istiyorum yardım lutfen CEVAP: Hesabımı Sil | Facebook adresine girin ve Gonder ’e tıklayın Acılan pencerede Şifrenizi girdikten sonra tamam ’a tıklayın ve facebook...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Face ve twitter hesaplarımı tamamen kapatmak istiyorum bu konuda kim yardımcı olabilir Cevap: Facebook ve Twitter hesabı tamamen nasıl kapatılır? Twit hesabını kapatma Girin hemen twitter hesabınıza, sağ menuden ayarlar kısmına girin, en altta Hesabımı devre dışı bırak bırak yazısını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
303
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt