Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter için orjinal ve ilginç sözler

Twitter için orjinal ve ilginç sözler
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En ilginç Twitter sözleri

O KADAR geveze biriydi ancak dünyanın en yersiz insanı yarışması olsa lüzum değil diyip çağırmazlardı, olsun o da o kadar bir insandı

Karlı havada yapılacak en güzel şey camın önüne geçip kahve içmektir

Soğuklar bedenini üşütsün lakin ruhunu asla

Yüreğinde hissedersen, uzaklık yoktur

Uçmak istediğini kimseye söyleme, yahut düşürmeye çalışırlar

Akıllı bir erkek, karşısındaki kadının konuşmasına siklet verir Çünkü bilir, kadının cümlelerinde kalbinin anahtarı gizlidir

Derdimi saklayabilecek değin gülmesini biliyorum

Çamaşırları iki gündür makineden çıkarmıyorum, iyice depresyona girsinler de kendilerini assınlar diye; bakalım daha kaç gün dayanacaklar

Bir kadın sana peki diyorsa; kabullenmiş demektir, yada sineye çekmiş, yada lahza kolluyordur, yada hiçbiri, bayanları cidden anlamıyorum

Seninle şarkılarımız olmasın şayet sende bırakıp gidersin, en sevdiğim şarkılardan dehşet etmek istemiyorum

Sen benim sırrım ol, ben senin esirin

Gitmek isteyince her yer yakındır

Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştir

İnsanın ileriye dönük içten kararlar alması, hesabının olmadığı bir bankadan para çekmesine aynı

Ve bir gün şans kapını çalar, fakat hayatın konuk kabul edemeyecek kadar dağınıktır

Eşşeğin üstündeki semer fiyatı yüksek diye atın ettiği değeri etmez

Nerede olduğun manâlı yok, beni ne dek hissettiğin kayda değer

Ah be sevgili, keşke kalbinde olsaydı Gülüşünle fazla yakışırdı

Sevdiklerinize süre ayırın, yoksa süre sizi sevdiklerinizden ayırır

Sağır yanım benim! Sen artık konuşsanda olur Ben sustuktan daha sonra, seni kimse anlamaz, unutma!
*

858,496Konular
982,348Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt