iltasyazilim
FD Üye
En ilginç Twitter sözleri
O KADAR geveze biriydi ancak dünyanın en yersiz insanı yarışması olsa lüzum değil diyip çağırmazlardı, olsun o da o kadar bir insandı
Karlı havada yapılacak en güzel şey camın önüne geçip kahve içmektir
Soğuklar bedenini üşütsün lakin ruhunu asla
Yüreğinde hissedersen, uzaklık yoktur
Uçmak istediğini kimseye söyleme, yahut düşürmeye çalışırlar
Akıllı bir erkek, karşısındaki kadının konuşmasına siklet verir Çünkü bilir, kadının cümlelerinde kalbinin anahtarı gizlidir
Derdimi saklayabilecek değin gülmesini biliyorum
Çamaşırları iki gündür makineden çıkarmıyorum, iyice depresyona girsinler de kendilerini assınlar diye; bakalım daha kaç gün dayanacaklar
Bir kadın sana peki diyorsa; kabullenmiş demektir, yada sineye çekmiş, yada lahza kolluyordur, yada hiçbiri, bayanları cidden anlamıyorum
Seninle şarkılarımız olmasın şayet sende bırakıp gidersin, en sevdiğim şarkılardan dehşet etmek istemiyorum
Sen benim sırrım ol, ben senin esirin
Gitmek isteyince her yer yakındır
Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştir
İnsanın ileriye dönük içten kararlar alması, hesabının olmadığı bir bankadan para çekmesine aynı
Ve bir gün şans kapını çalar, fakat hayatın konuk kabul edemeyecek kadar dağınıktır
Eşşeğin üstündeki semer fiyatı yüksek diye atın ettiği değeri etmez
Nerede olduğun manâlı yok, beni ne dek hissettiğin kayda değer
Ah be sevgili, keşke kalbinde olsaydı Gülüşünle fazla yakışırdı
Sevdiklerinize süre ayırın, yoksa süre sizi sevdiklerinizden ayırır
Sağır yanım benim! Sen artık konuşsanda olur Ben sustuktan daha sonra, seni kimse anlamaz, unutma!
*
O KADAR geveze biriydi ancak dünyanın en yersiz insanı yarışması olsa lüzum değil diyip çağırmazlardı, olsun o da o kadar bir insandı
Karlı havada yapılacak en güzel şey camın önüne geçip kahve içmektir
Soğuklar bedenini üşütsün lakin ruhunu asla
Yüreğinde hissedersen, uzaklık yoktur
Uçmak istediğini kimseye söyleme, yahut düşürmeye çalışırlar
Akıllı bir erkek, karşısındaki kadının konuşmasına siklet verir Çünkü bilir, kadının cümlelerinde kalbinin anahtarı gizlidir
Derdimi saklayabilecek değin gülmesini biliyorum
Çamaşırları iki gündür makineden çıkarmıyorum, iyice depresyona girsinler de kendilerini assınlar diye; bakalım daha kaç gün dayanacaklar
Bir kadın sana peki diyorsa; kabullenmiş demektir, yada sineye çekmiş, yada lahza kolluyordur, yada hiçbiri, bayanları cidden anlamıyorum
Seninle şarkılarımız olmasın şayet sende bırakıp gidersin, en sevdiğim şarkılardan dehşet etmek istemiyorum
Sen benim sırrım ol, ben senin esirin
Gitmek isteyince her yer yakındır
Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştir
İnsanın ileriye dönük içten kararlar alması, hesabının olmadığı bir bankadan para çekmesine aynı
Ve bir gün şans kapını çalar, fakat hayatın konuk kabul edemeyecek kadar dağınıktır
Eşşeğin üstündeki semer fiyatı yüksek diye atın ettiği değeri etmez
Nerede olduğun manâlı yok, beni ne dek hissettiğin kayda değer
Ah be sevgili, keşke kalbinde olsaydı Gülüşünle fazla yakışırdı
Sevdiklerinize süre ayırın, yoksa süre sizi sevdiklerinizden ayırır
Sağır yanım benim! Sen artık konuşsanda olur Ben sustuktan daha sonra, seni kimse anlamaz, unutma!
*