Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter İle yabancı dil oğrenilecek

Twitter İle yabancı dil oğrenilecek
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagestwitterileyabancidilogrenilecek5b0a2cbf4e7c4

Twitter'la yabancı dil oğrenilecek

Fransa'da dil oğrenimi icin kullanılan Twitter'ın başarılı olması Turk eğitimcileri de harekete gecirdiTwitter İle yabancı dil oğrenilecek Eğitimciler uygulama icin pilot bolgede başlatılsın dediFransa'da oğrenciler her sabah interaktif ekranı acarak derslerine başlıyor
Bu dersler kimi zaman kısa mesajlardan, fotoğraf ve videolardan oluşuyor
Diğer Fransız, Belcikalı, Kanadalı sınıfların twitleriekranda gorunuyor
Butun oğrenciler bu mesajları yuksek sesle okumak icin parmak kaldırıyor Ayrıca twitgondermek isteyenler bunları once defterlerine yazıyor, tum yazım hataları kontrol edilip duzeltildikten sonra mesajlar gonderiliyor Bu uygulama ile oğrenciler kısa surede yabancı dil ve yazma oğreniyor

Turk eğitimciler, bu uygulamanın Fatih Projesi'yle daha sağlıklı hayata gececeğini yabancı dil ve okuma yazmanın kolaylıkla oğrenileceğini acıkladı Eğitimciler, sistemin sağlıklı yuremesi icin once bir pilot bolgede uygulanması ve yazılımının iyi olması gerektiği goruşunde birleşiyor

Similar threads

Twitter'la yabancı dil öğrenilecek Fransa'da dil öğrenimi için kullanılan Twitter'ın başarılı olması Türk eğitimcileri de harekete geçirdiTwitter İle yabancı dil öğrenilecek Eğitimciler uygulama için pilot bölgede başlatılsın dediFransa'da öğrenciler her sabahleyin interaktif ekranı açarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Turk Hava Kurumu Universitesi Eğitimi Hakkında Bilgiler Turk Hava Kurumu Universitesinde (THKU) Oğrenim Dili Nedir? Universitemiz lisans programlarında dersler, senato kararı ve Yuksekoğretim Genel Kurulunun onayı ile Turkce ve İngilizce karma olarak verilmektedir Derslerin Turkce ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Yabancı dil oğrenmenin pratik yolları Yabancı dil oğrenmek icin pratik yollar Yabancı dil oğrenmenin kolay yolu imagesyabancidilogrenmeninpratikyollari5b0673dc93360 Dunya hızlı bir değişimin icinde akıp gidiyor Bu akışın getirdiği en onemli nokta iletişimdir İletişim sayesinde dunyadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Turkcemizi Korumak İcin Neler Yapmalıyız Turkceyi korumak icin oneriler 1 “Once Turkce! sloganı kafalara ve gonullere yerleştirilmeli, herkesi guzel Turkce oğrenmeye ve kullanmaya ozendirmeliyiz 2 “Once Turkce! konusunda bireysel ve toplumsal duyarlık, dil duygusu ve ana dili bilinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
hz muhammedin eğitimle ilgili hadisleri, peygamberimizin eğitimle ilgili sozleri, hz muhammedin eğitim ile ilgili sozleri Hz Muhammed (sav)' in Eğitim ve Oğretimle İlgili Sozleri Eğitim ve oğretim iki ayrı unsur değil, birbirine sımsıkı kenetlenmiş bir butundur Peygamberimiz eğitirken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt