Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter ve Facebook Karne Geyikleri

Twitter ve Facebook Karne Geyikleri
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagestwittervefacebookkarnegeyikleri20195af97e2a79db4

Yarıyıl Tatili Karne geyikleri 2019 Twitter ve Facebook Karne Geyikleri
2019 eğitim ve oğretim yılı İkinci donem 6 şubat Pazartesi gunu ilk ders zilinin calınmasıyla başlayacakSomestr tatili ve karne ile ilgili yaşadıklarınız ve gecmiş anılarınızı tazelemek adına işte komik Twitter ve Facebook Karne Geyikleri;
* Bizim donemimizde karneler 5 gelmeyince hesap verirdik, standart bir olaydı, şimdi ruşvet istiyo veledler iyi karne getirmek icin!

* Karneler duğun etkisi yaratmış; 2 tane zayıfı olan karne sahibinden boya badanalık makyaj, hic zayıfı olmayan en sevdiği gomleği giyebilir

* Karneler verilmiş tatil başlamış yani milyonlarca oğrenci bir sure sokaklarda olacak Acil olmadıkca dışarı cıkmayın, tehlike anında sığınaklara kacın

*ACE yatırımlarını iki kat arttırdı Ara karneler ile birlikte camasir suyu satislarinda patlama yasanmasi bekleniyorimagestwittervefacebookkarnegeyikleri20195af97e2b875c2png

*Karneler ele gecince yine 2 donem cok calışıcam bu sefer kesin! diyeceğiz ve yine calışmayacağız

imagestwittervefacebookkarnegeyikleri20195af97e2c9394a