Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter Yine Neden Açılmıyor?

Twitter Yine Neden Açılmıyor?
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Twitter Tekrar Niçin Açılmıyor?

O Kadar bağımlı olmuşuz ancak internete peşine düşüp takip ettiğimiz bir siteye giremediğimiz süre ne yapacağımızı şaşırıyoruz Twitter ’a giriş yapamayan kullanıcılar sorunun kaynağını araştırmadan refah bulamıyor Fakat unutmayın ancak daima sorunun kaynağı siz olmayabilirsiniz

Eğer diğer arkadaşlarınızda bir sorun yoksa ve yalnızca siz giremiyorsanız twitter ’a yapmanız gerekenleri sıralayalım hemencecik

İnternet bağlantınızı anında denetim edin internette sorun yaşıyor olabilirsiniz

Tarayıcınızın çerezlerini temizleyip tekrar girmeyi deneyin

Her ihtimale karşı kullanıcı adınızı ve şifrenizi denetleme edin yeniden deneyin

Olmuyor mu? o zaman belirli olun sorun sizde değildir, olasılıkla yurtdışı DNS Serverlarında bir sorun vardır ve en kısa sürede düzelecektir *

Similar threads

Twitter Yine Neden Acılmıyor? imagestwitteryinenedenacilmiyor5af7664f89c4e O kadar bağımlı olmuşuz ki internete takip ettiğimiz bir siteye giremediğimiz zaman ne yapacağımızı şaşırıyoruz Twitter ’a giriş yapamayan kullanıcılar sorunun kaynağını araştırmadan huzur bulamıyor Ama unutmayın ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Elon Musk ile yaşadığı çalkantılı satın alma süreci ile gündemden hiç düşmeyen dünyanın en tanınan toplumsal platformlarından Twitter'da erişim sorunu yaşanıyor. Twitter çöktü mü? Twitter neden açılmıyor soruları? şu an internette çok arananlar ortasında. Down Dedector bilgilerine nazaran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
bugün facebookda sorun mu var keza ağır açılıyor hemde sohbet bölümü dingin gözüküyor arkadaşlarımı göremiyorum Cevap: facebook neden açılmıyor 3 EylüL Eğer sorunuz bugün için ise ben denedim ve Facebook açıldı herhangi bir sorun görünmüyor Sizde sorun devam ediyor ise aşağıdaki bilgilerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
facebook giriş yapamıyorum kusur veriyor facebook antre yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor biçiminde bildirimler almaktayız Güncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Yemeğinizi hazırladınız ve YouTube’da güzel bir video izleyerek yemek istiyorsunuz. Mobil uygulama ekranı bir türlü gelmiyor, mobil internet tarayıcısı bir türlü yüklenmiyor, bilgisayara bakayım dediniz aynı, YouTube açılmıyor. YouTube açılmıyor sorununa neden olabilecek pek çok farklı neden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt