Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Twitter'da Beni Takip Etmeyenleri Nasıl Görürüm

Twitter'da Beni Takip Etmeyenleri Nasıl Görürüm

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Twitter'da Beni Takip Etmeyenleri Görme

Twitter'da Beni Peşine Düşüp Takip Etmeyenleri Nasıl Bulurum

Twitter'da herkes en yüksek takipçi sayısına ulaşmaya çalışır Bunun için birilerini takip etmeye başlar Bu şekilde peşine düşüp takip ettiği kişinin de onu peşine düşüp takip edeceğini düşünür Gerçekte bu mantık işe fayda Lakin sonra bu şekilde elde ettiğiniz takipçiler takip etmekten vazgeçmeye başlarlar Bir Takım insanlarda ilk ilk kez sizin takipçi olmanız için sizi peşine düşüp takip etmeye başlarlar siz takipçi olduğunuz zaman sizi takip etmekten vazgeçerler Bu hoş olmayan duruma bir çözüm bulmak için ahali unfollowerları saptama etmeyi defalarca zorunlu görmüştür

Bunun için bir fazla internet sitesi mevcut Bu internet sitesi araçları tamamen kim sizi takip etmiyor ya da sizi peşine düşüp takip edipte sizin takip etmediğiniz halk müziği kim basit bir şekilde görebilir O internet sitesi üzerinden tek tıkla takip gerçekleştirebilir veya takipten vazgeçebilirsiniz Bu internet sitelerini kullanmak için Twitter hesabınızla onun Twitter uygulamasını takip etmeniz gerekir *

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt