Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter'da Rozet Almak

Twitter'da Rozet Almak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Twitter'da rozet olmak ne çağırmak ne kavrayış gelir açıkcası bende bilmiyorum bunun ne seslenmek olduğunu ve merak içerisinde araştırmaya koyuldumBu konuyla ilgili anlayışlı olmak istediklerinizi anında sizlerle paylaşmak istiyorum ayrıca merakınız gitsin hemde konu ile ilgili veri sahibi edinmiş olun

Twitter profilinde altında resminide paylaşıyorum mavi rozet ile gösterilen bir sinyâl o profilin onaylanmış olduğunu göstermektedirOnaylanmış hesaplar o hesaba ait kimliğin dürüst olduğunu gösterir Bu Nedenle profil ziyaretçilerinin daha kaliteli ve güvenilir bir kaynağa erişmiş olduklarından belirli olmasını sağlamaktadır

Twitter ’ da hesap onaylatmak düşünüldüğü değin kolay bir işlem yok Bilhassa bireysel bir profil sayfanız varsa twitter‘ ın bunu tasdikli hesap yapması az kalsın imkansız Hesaplar genelde sistem tarafından onaylı ülkü getirilir

ALT :wwwlarcomupluploadstwettirmavrozet48775twettirmavrozet48775ALT

*

858,496Konular
982,158Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt