Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter'de Internet Explorer Geyikleri

Twitter'de Internet Explorer Geyikleri
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
İşte Twitter'de Internet Explorer geyikleri

Internet Explorer dun akşam saatlerinde Twitter'ın TT listesine girdi Binlerce kullanıcı Internet Explorer'ın yavaşlığından dert yanarken, tarayıcı hakkında şikayetlerini espirili bir dille gosterdi işte bu esprili şikayetlerden bazıları sizlerleİşte Twitter'de Internet Explorer geyikleri

CanerTomruk
Yeni yılınız kutlu olsun (internet explorer'dan yazıldı)

MahmutDyeBiri
Tarkan yılbaşında konser vermiyor İnternet Explorer

sergenatti
İnternet Explorer acıp Google Chrome indirmek sevgiliyi bırakıp kankasıyla cıkmak gibi sanki

MahmutDyeBiri
Gokturk 2 uzaya fırlatıldı İnternet Explorer

vefacaglar
bazen yanlışlıkla internet explorer logosuna tıklıyorum onu kapatmak icin ilk once 10 dk acılmasını bekliyorum

barisgdk
Haftasonu zaman Google Chrome hızında gecerken, hafta ici İnternet Explorer hızını aşamıyor !

Beyefendicik
Okullar salı gunu tatil!!! İnternet Explorer

MetinCan
Biz arkadan bıcaklamayı internet explorer'a Google Chrome Downloadyazarken oğrendik

Fikretturkoglu
internet explorer bana cok hata yaptı Yoksa ben ondan vazgecmezdim

AtaySuay
Fizik dersi adeta bir İnternet Explorer ,bi ders bu kadar mı uzun sureer!?

Babylon2735
Kızların hazırım demesi ve evden inme suresi İnternet Explorer dan bile yavaş olması gibi bir gercek var

AhmetUnal93
internet explorer deyip kucultmeyın bi bayanın makyaj yapabılmesıne gore jet

deon
Google Chrome 23, Firefox 18, Opera 12, Internet Explorer 10, Safari 6

aleynaturkylmz
Yanlışlıkla internet explorer sayfası acan gencin, sayfayı kapatma mucadelesinde 36 dakikaya girildi

salihhikmet
Bilgisayar başındayken zaman, Google Chrome hızında gecerken okuldaişyerinde İnternet Explorer hızında geciyor

BoraHaldun
internet explorer kadar omrunuz olsun

TokusMurad
''Sen gider Firefox, Chrome kullanırsın ama cenazene İnternet Explorer gelir'' Windows

daltazar
Microsoft ailesi olarak Genc Turkiye Cumhuriyetinin 4 kuruluş yıldonumunu saygıyla kutluyoruz internet explorer

?LeventEmreYurda
Bazı gunler İnternet Explorer gibi

?omrsngz
Bugun deprem olmuş, internet explorer gibiyim daha yeni oğreniyorum

858,516Konular
981,056Mesajlar
30,849Kullanıcılar
oziziSon üye
Üst Alt