RECEBİ ŞERİF DUALARI
Recebi şerifte okunacak dua:
Bi'smi'llahi'rrahmani'rrahim
Allahumme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an
( Bu duanın, sayı tahdid olmamakla beraber, Recebi şerif boyunca gunde 100 def'a okunmasında fazilet vardır )
10 GUN Subhana'llahi'l hayyil kayyum
10 GUN Subhana'llahi'l ehadi'ssamed
10 GUN Subhana'llahi'l gafuri'r rahim
ŞABAN I ŞERİF DUALARI
Şa'banı şerifte okunacak dua:
Allahumme barik lena fi şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an
( Bu duanın, sayı tahdid olmamakla beraber, Şa'banı şerif boyunca gunde 100 def'a okunmasında fazilet vardır )
10 GUN Ya latifu celle şanuhu
10 GUN Ya rezzaku celle şanuhu
10 GUN Ya azizu celle şanuhu
RAMAZANI ŞERİF DUALARI
10 GUN Ya erhame'r rahimin
10 GUN Ya gaffaru'z zunub
10 GUN Ya 'atika'r rikab
1İkaz: Bu dualar gunde en az yuz (100) defa okunmalıdır
2İkaz: Ramazanı şerifin herhangi bir gecesi Fetih Suresi okunursa, o sene icindeki kotuluk, bela ve musibetlerden biizni'llahi te'ala muhafaza olunur
3İkaz: Ramazanı şerifin yirmi ucuncu (23) gecesi Surei Ankebut ve Surei Rum okunur
4İkaz: Ramazanı şerifin herhangi bir gununde 363 (uc yuz altmış uc) İhlası şerif okunur
Recebi şerifte okunacak dua:
Allahumme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an
( Bu duanın, sayı tahdid olmamakla beraber, Recebi şerif boyunca gunde 100 def'a okunmasında fazilet vardır )
10 GUN Subhana'llahi'l hayyil kayyum
10 GUN Subhana'llahi'l ehadi'ssamed
10 GUN Subhana'llahi'l gafuri'r rahim
ŞABAN I ŞERİF DUALARI
Şa'banı şerifte okunacak dua:
Allahumme barik lena fi şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an
( Bu duanın, sayı tahdid olmamakla beraber, Şa'banı şerif boyunca gunde 100 def'a okunmasında fazilet vardır )
10 GUN Ya latifu celle şanuhu
10 GUN Ya rezzaku celle şanuhu
10 GUN Ya azizu celle şanuhu
RAMAZANI ŞERİF DUALARI
10 GUN Ya erhame'r rahimin
10 GUN Ya gaffaru'z zunub
10 GUN Ya 'atika'r rikab
1İkaz: Bu dualar gunde en az yuz (100) defa okunmalıdır
2İkaz: Ramazanı şerifin herhangi bir gecesi Fetih Suresi okunursa, o sene icindeki kotuluk, bela ve musibetlerden biizni'llahi te'ala muhafaza olunur
3İkaz: Ramazanı şerifin yirmi ucuncu (23) gecesi Surei Ankebut ve Surei Rum okunur
4İkaz: Ramazanı şerifin herhangi bir gununde 363 (uc yuz altmış uc) İhlası şerif okunur