iltasyazilim
FD Üye
RECEBİ ŞERİF DUALARI
Recebi şerifte okunacak dua:
Bi'smi'llahi'rrahmani'rrahim
Allahümme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an
( Bu duanın, rakam tahdid olmamakla beraber, Recebi şerif baştan başa günde 100 def'a okunmasında fazilet vardır )
10 GÜN Sübhana'llahi'l hayyil kayyum
10 GÜN Sübhana'llahi'l ehadi'ssamed
10 GÜN Sübhana'llahi'l gafuri'r rahim
ŞABAN I ŞERİF DUALARI
Şa'banı şerifte okunacak dua:
Allahümme barik lena fi şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an
( Bu duanın, sayı tahdid olmamakla beraber, Şa'banı şerif baştan başa günde 100 def'a okunmasında fazilet vardır )
10 GÜN Ya latifu celle şanühü
10 GÜN Ya rezzaku celle şanühü
10 GÜN Ya azizü celle şanühü
RAMAZANI ŞERİF DUALARI
10 GÜN Ya erhame'r rahimin
10 GÜN Ya gaffarü'z zünüb
10 GÜN Ya 'atika'r rikab
1İkaz: Bu dualar günde asgari yüz (100) defa okunmalıdır
2İkaz: Ramazanı şerifin herhangi bir gecesi Fetih Suresi okunursa, o sene içindeki kötülük, bela ve musibetlerden biizni'llahi te'ala muhafaza olunur
3İkaz: Ramazanı şerifin yirmi üçüncü (23) gecesi Surei Ankebut ve Surei Rum okunur
4İkaz: Ramazanı şerifin herhangi bir gününde 363 (üç yüz altmış üç) İhlası şerif okunur *
Recebi şerifte okunacak dua:
Allahümme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an
( Bu duanın, rakam tahdid olmamakla beraber, Recebi şerif baştan başa günde 100 def'a okunmasında fazilet vardır )
10 GÜN Sübhana'llahi'l hayyil kayyum
10 GÜN Sübhana'llahi'l ehadi'ssamed
10 GÜN Sübhana'llahi'l gafuri'r rahim
ŞABAN I ŞERİF DUALARI
Şa'banı şerifte okunacak dua:
Allahümme barik lena fi şa'ban ve belliğna ramazan vahtim lena bi'liman ve yessir lena bi'lkur'an
( Bu duanın, sayı tahdid olmamakla beraber, Şa'banı şerif baştan başa günde 100 def'a okunmasında fazilet vardır )
10 GÜN Ya latifu celle şanühü
10 GÜN Ya rezzaku celle şanühü
10 GÜN Ya azizü celle şanühü
RAMAZANI ŞERİF DUALARI
10 GÜN Ya erhame'r rahimin
10 GÜN Ya gaffarü'z zünüb
10 GÜN Ya 'atika'r rikab
1İkaz: Bu dualar günde asgari yüz (100) defa okunmalıdır
2İkaz: Ramazanı şerifin herhangi bir gecesi Fetih Suresi okunursa, o sene içindeki kötülük, bela ve musibetlerden biizni'llahi te'ala muhafaza olunur
3İkaz: Ramazanı şerifin yirmi üçüncü (23) gecesi Surei Ankebut ve Surei Rum okunur
4İkaz: Ramazanı şerifin herhangi bir gününde 363 (üç yüz altmış üç) İhlası şerif okunur *