Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

üç karakter aşk:(

üç karakter aşk:(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
liseden beri süren 5 yıllık bi ilişkim vardı,herşey gayet güzeldi birbirimizi çok seviyordukBir gün kuzenlerle can sıkıntısından chate girdik bi çoçukla konusmaya basladık çocuk cok ilgimi çekti,ben dalgasına da olsa onunla konusmaya basladım,erkek arkadasım msn sıfremı bıldiği için yeni bi msn alarak tabikiÇocuk benim her yönden ilgimi çekmeyi başarmıstı,aslında sewgılımle kıyasladığımda ondan bi üstün yönüde yoktu fakat nedense onla konusmadan duramamaya basladımBu durum beni ve etrafımdakileri cok rahatsız etmeye basladı cunku dalga amacla baslanan bu oyun gercege donusuyorduAma ben onsuz yapamıyordum geceler boyu telefeonla konusmalar,msjlarSevgilimden ayrılma fikride aklıma gelirken içimi acıtıyordu çünkü ben onu da seviyordum hemdee cokkBen gercekten birine deli gibi aşık olmustumdiğerini ise cok fakat cok pozitif seviyordum2siyle birlikte yaklasık 6ay konustum acilen çocukla konusmuyorum 3 gün oldu fakat onu çok özlüyorum ne yapcam bilmiyorum,aşk acısı çekiyorum keza sewgilimi aldattğım içinde pişmanlık çekiyorumsizce ne yapmalıyım???

858,498Konular
982,059Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt