Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üç Kardeşin Fatura Okuma Görevlisine Bıraktığı Acı Not

Üç Kardeşin Fatura Okuma Görevlisine Bıraktığı Acı Not
0
40

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
uc-kardes-fatura-okuma-gorevlisi-biraktigi-not-1645449849.jpg

2021 yılına girmemizle birlikte temel gereksinimlerimiz elektrik, su ve doğalgazın tarife fiyatlarına devasa artırımlar yapıldı. Bilhassa elektrik artırımları Türkiye’de haftalardır tartışma konusu olmaya devam ederken, geçtiğimiz günlerde toplumsal medyada kalpleri burkan bir görsel yayıldı.

Sosyal medyada kısa müddette yayılan o görsel, üç yetim kardeşin konutlarına gelecek görevliye bıraktıkları notu gösteriyordu. Yetim kardeşler, su sayacını kapatacaklarını düşündükleri görevliye yalvarırcasına bir not yazarak vazifelinin bunu yapmasını engellemeyi hedefliyordu.

Üç kardeşten acı not: Felaketimiz olur

b21534e8eb89095ccceb302891ecdcf4515c751b.jpeg

“Sayın misyonlu abi, ardınıza bakın, doğalgaz da kesik. Biz yetim üç kardeş canla başla çalışıyoruz borçları kapatmak için. Su saatini de sökerseniz bu meskende barınamayız ve felaketimiz olur. Lütfen abi bizi yönetim edin, Allah isteği için. Burcu – Serhat – Vedat”

Türkiye’de hayat pahalılığı günden güne artmaya devam ederken, artırımlar nedeniyle toplumsal medyada her geçen gün yeni vurucu paylaşımlarla karşılaşıyoruz. Örneğin yeniden geçtiğimiz günlerde bir köy bakkalının elektrik artırımlarına isyan ettiği şu mektup toplumsal medyada paylaşılmıştı:

896534751d10777aabdec6f0b543d65122fe6c51.jpeg

Her alanda gelen artırımlar nedeniyle şirketlerin, üreticilerin ve tedarikçilerin de maliyeti artarken, domino tesiriyle vatandaş hem bu maliyet artışını hem de artırımı cebinden çıkarıyor.

Türkiye'de yaşanan son zamanlardaki gelişmelerden kimileri şu haldeydi:

858,506Konular
983,003Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt