Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Üç Kez Negatif, İki Kez Pozitif Çıkan Koronavirüs Testi Psikolojisini Bozdu

Üç Kez Negatif, İki Kez Pozitif Çıkan Koronavirüs Testi Psikolojisini Bozdu
0
23

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-64db79294b426f50395826bd3657464b601abb78.jpg

Koronavirüs testi 3 kere negatif, 2 kere olumlu çıkan Kadir Barış, psikolojisinin bozulduğunu, iki kere intihar etmeyi düşündüğünü söyledi.

Cumhuriyet'ten Mehmet İnmez'in aktardığına göre İzmir’de yaşayan 34 yaşındaki Kadir Barış, halsizlik ve baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüs testi yaptırdı.

Testi negatif çıkan Barış, her geçen gün şikayetleri artınca bir defa daha hastaneye başvurdu. Testi yeniden negatif çıkan Barış’ın üçüncü testi bu sefer müspete döndü. 10 gün karantinada kalan Barış’a bu mühletin sonunda yapılan test ise negatif oldu.

Düzgünleştiğini sandığı anda ağrıları artan ve tekrar test yaptıran Barış’ın test sonucu bu kere de olumlu çıktı ve tomografi çekildiğinde ciğerlerinde yüzde 90 oranında zatürree tespit edildi.

"Allah’a ‘canımı al’ diye yalvardım"

Yaşadıklarını anlatan Barış, "Evdeki süreçte ağrıdan duramadım. Psikolojim bozuldu. 2 sefer intihar etmeyi düşündüm. Allah’a ‘canımı al’ diye yalvardım. Birisi etlerimi çekiyor üzereydi. Öksürmekten artık ağzımdan kan geliyordu. Bu virüs bitmeden konuttan çok çıkmayı da düşünmüyorum” dedi.

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt