Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Üç kişinin öldüğü uçak kazasında Hollandalı pilotun beyninde tümör tespit edildi

Üç kişinin öldüğü uçak kazasında Hollandalı pilotun beyninde tümör tespit edildi

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
O%2Dpilotun%2Difadeleri%2Dortaya%2Dcikti%2DKule%2Dbize%2Dinmeyin%2Ddemedi%2D231774%2Ejpg

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 Şubat'ta inişinden sonra duramayarak pis dışındaki alana düşen uçakta 3 kişi ölürken 180 kişi de yaralandı. Yaralananlardan biri de uçağın 29 yaşındaki Hollandalı ikinci pilotu Ferdinant Pondaag'di.

Ferdinant Pondaag'in tedavisi Nişantaşı'ndaki özel hastanede sürüyor. Pondaag’ın tedavisi sırasında beyninde tümör olduğu tespit edildi. Genç pilotun bu durumdan daha evvel haberdar olmadığı ve bir hafta içerisinde ameliyat edileceği öğrenildi. Hollandalı pilotun arkadaşlarına hitaben tümörden bahsederek ileti attığı ortaya çıktı.

"SANIRIM BİR DAHA ASLA UÇAMAYACAĞIM"

Ferdinant Pondaag'ın arkadaşlarına attığı ileti şu halde: "1 hafta 4 gündür hastanedeyim. Kalçam çok makûs kırıldı. Kemik dolgusu ve 3 vida kullandılar. 3 günlük ağrıdan sonra daha yeterliyim. Daha güzel uyuyorum. Tabipler ayrıyeten başımda bir şey buldular. Bir tümör. Bir hafta içinde ameliyat olacağım. Bu ameliyattan evvel birinci olarak ailemi görmek istiyorum. Bahtım yüksek fakat yüzde yüz temizleyemeyeceklerini söylediler. Alındıktan sonra yine büyüyebilir ve epilepsi ilaçları kullanmam gerekiyor. Sanırım bir daha asla uçamayacağım. Çok üzülüyorum.  Ayrıca polis ile de uğraştım. En makûs senaryo Hollanda’da mahpusa girebilirim zira Hollanda pasaportum var. Ancak düşük bir ihtimal olduğunu söylediler. Fizikî olarak daha yeterliyim ancak duygusal olarak çökmüş durumdayım. En kısa vakitte cevaplayacağım lakin şu anda çok meşgulüm ve ayrıyeten hastalığım sebebiyle zayıf düştüm. Pegasus benimle yakından ilgileniyor" 

KUŞKULU SIFATIYLA TABİRİ ALINMIŞTI

Öte yandan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Taksirle birden fazla kişinin vefatı ve yaralanmasına neden olmak" cürmünden başlatılan soruşturma sürüyor.  Soruşturma kapsamında Pondaag'ın "şüpheli" sıfatıyla sözü alınmıştı. Pondaag'ın bir çok soruya "hatırlamıyorum" biçiminde cevap verdiği öğrenildi. Kaptan pilot Mahmut Aslan'ın sözünün de sağlık durumuna nazaran önümüzdeki günlerde alınacağı kaydedildi.

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt