iltasyazilim
FD Üye
Üç Renkli Pilav Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı pirinç
*2 su bardağı tavuk suyu (2 tavuk bulyon da olabilir)
*2 Bardak su
*2 Havuç
*1 Su bardağı tane mısır
*1 Çay bardağı kuş üzümü
*Tuz
*1 yemek kaşığı tereyağı (Ya da margarin)
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
Üç Renkli Pilav Tarifi Yapılışı Tencerede yağı eritiyoruz, üzerine tavuk suyu ve suyu ilave ediyoruz, tuzunu da ilave edip kaynamasını bekliyoruz Daha önceden haşladığımız havuç, kuş üzümü ve mısırı tencereye ilave ediyoruz Su kaynayınca daha önceden ıslattığımız princi tencereye koyup kapağını kapatiyoruz, orta ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz
Afiyet olsun
*2 su bardağı pirinç
*2 su bardağı tavuk suyu (2 tavuk bulyon da olabilir)
*2 Bardak su
*2 Havuç
*1 Su bardağı tane mısır
*1 Çay bardağı kuş üzümü
*Tuz
*1 yemek kaşığı tereyağı (Ya da margarin)
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
Üç Renkli Pilav Tarifi Yapılışı Tencerede yağı eritiyoruz, üzerine tavuk suyu ve suyu ilave ediyoruz, tuzunu da ilave edip kaynamasını bekliyoruz Daha önceden haşladığımız havuç, kuş üzümü ve mısırı tencereye ilave ediyoruz Su kaynayınca daha önceden ıslattığımız princi tencereye koyup kapağını kapatiyoruz, orta ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz
Afiyet olsun