iltasyazilim
FD Üye
http:img513**************img5135471ucrenkliboreksq1
malzemeler
4 yufka
1 çay bardağı sıvıyağ
2 havuç, rendelenmiş ve hafif tuzlanmış
250gr pastırma veya sucuk
12 kg ıspanağın yaprakları, suyu iyice süzülmüş ve hafif tuzlanmış
üstüne sürmek için yumurta sarısı
hazırlanışı
Birinci yufkayı masaya serip yağlayın İkinci yufkayı üzerine serip yağlayın Havucu ikinci yufkanın üzerine yayın
Üçüncü yufkayı havuçların üzerine serip yağlayın Ispanağın yapraklarını bütün olarak üçüncü yufkanın üzerine yayın Dördüncü yufkayı serip yağlayın Pastırmaları bütün olarak dördüncü yufkanın üzerine dizin
Yufkanın kenarlarını hafifçe içe katlayın (içi kenarlardan taşmasın), daha sonra yufkayı rulo şeklinde sarıp ikiye bölün
İki ruloyu yağlanmış tepsiye koyun, üzerine yumurta sürüp 180C fırında üzeri kızarana kadar pişirin
Afiyet olsun
malzemeler
4 yufka
1 çay bardağı sıvıyağ
2 havuç, rendelenmiş ve hafif tuzlanmış
250gr pastırma veya sucuk
12 kg ıspanağın yaprakları, suyu iyice süzülmüş ve hafif tuzlanmış
üstüne sürmek için yumurta sarısı
hazırlanışı
Birinci yufkayı masaya serip yağlayın İkinci yufkayı üzerine serip yağlayın Havucu ikinci yufkanın üzerine yayın
Üçüncü yufkayı havuçların üzerine serip yağlayın Ispanağın yapraklarını bütün olarak üçüncü yufkanın üzerine yayın Dördüncü yufkayı serip yağlayın Pastırmaları bütün olarak dördüncü yufkanın üzerine dizin
Yufkanın kenarlarını hafifçe içe katlayın (içi kenarlardan taşmasın), daha sonra yufkayı rulo şeklinde sarıp ikiye bölün
İki ruloyu yağlanmış tepsiye koyun, üzerine yumurta sürüp 180C fırında üzeri kızarana kadar pişirin
Afiyet olsun