Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üc sartim var

Üc sartim var
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Üc sartim var ÜÇ ŞARTIM VAR Şöyle naklederler: Birisi bir gün Hâtimi Esam'ı evine dâvet etmişti Lakin kabûl etmedi Isrâr edince ona: Gelirim fakat üç şartım var Nereye istersem oraya otururum İstediğimi yerim Ne dersem onu yapacaksınızdedi Adam kabûl etti Hâtimi Esamdâvet edenin evine gitti ve ayakkabıların konulduğu yere oturdu Senin yerin orası değil dediklerinde, Ben evvelden durum koştumdedi Sofra gelince, yanına getirdiği ekmeği çıkarıp yedi Efendim buradan yiyin dediklerinde; Ben ne istersem onu yerim diye şart koşmuştumdedi Sofra kalktıktan sonradan hizmetçiye; Demir tavayı ateşte kızdır getirdedi Hizmetçi söyleneni yaptı Hâtimi Esam demir tavanın içine ayağını koydu ve; Somun yedimdedi Sonradan oradakilere; Yarın kıyâmet günü yaptığınız her işten ve yediğiniz her şeyden Allahü teâlânın sizden hesap soracağına inanıyor musunuz?diye sorunca, oradakiler Evetdediler Diyelim ki, burası Arasat meydanı, her biriniz sırayla gelip şu tavaya ayağınızı koyarak, burada yediklerinizin hesâbını verinizdedi Bunun üstüne oradakiler; Buna gücümüz yetmezdediler Yarın kıyâmet günü Allahü teâlâya nasıl yanıt vereceksiniz Arasat meydanının kavgalı zemini üstünde nasıl duracaksınız? Halbuki Allahü teâlâ meâlen; Her nîmetin şükründen kesin sorulacaksınız(Tekâsür sûresi: 8) buyurmaktadırdedi Bunun üzerine orada bulunanların tümü ağlamaya başladılar  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt