Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

(Ücretli Destek) Mailden Birini Bulabilecek

(Ücretli Destek) Mailden Birini Bulabilecek
1
92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Cevaplar
2
Görüntüleme
123
Kayıp Şehir Dizisi Bittimi Kayıp şehir dizisi neden yok arkadaşlar bilgisi olan varmı baktım yayın akışındada goremedim Kayıp Şehir Dizisi kaldırıldımı bittimi yoksa yayın saati ve gunumu değişti yardımcı olursanız sevinirim imageskayipsehirbittimi5aefc717bac3epng
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Kayıp Şehir Halkı Dizisi Bittimi Kayıp şehir halkı dizisi niçin yok arkadaşlar bilgisi olan varmı baktım yayınlama akışındada göremedim Kayıp Şehir Dizisi kaldırıldımı bittimi yahut yayın saati ve günümü değişti yardımcı olursanız sevinirim *
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Merhab arkadaşlar Ben pc min aut undan tv me scat girişinden 10 metre bir kablo ile bağlantı sağlıyorumsonrasında kullandığım ati ekran kartımın ayarlarından ikinci monitörü aktif edip tv olarak ayarlıyorum ama dün sabahtan beri vermiş olduğum uğraşılar sonucu herhangi bir görüntü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
pavillion dv6 laptopum var çok gürültü çıkartıyor kasasını açamadım bu konuda yardımcı olabilecek varmı video falan varsa iyi olur
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt