Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ücretsiz ismek kursları

Hoş geldin! vAxerta tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
ücretsiz ismek kursları
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ücretsiz ismek kursları ismek kursları ismek kurs saatleri almanca kursu ingilizce kurs saatleri ingilizce kursu BEDAVA İngilizce kursuna ne dersiniz? İSMEK bedava kurs vermeye devam ediyor İSMEK'de öteki yabancı dillerin yanı sıra İngilizce eğitimi verilmektedir Bu eğitim verilirken daha önce de üzerinde durulmuş olan en yeni teknikler kullanılmaktadır İngilizce eğitiminde kullanılan en son tekniklerden biri olan kullanarak öğrenme tekniği kursun esas eğitim stratejisidir Nitekim bu amaç için İngiltere’nin önde gelen Üniversitelerinden olan Cambridge Üniversitesi ile işbirliği halen devam etmektedir Öğrenci merkezli eğitim için özel olarak hazırlanmış kitaplar kurs kadar seçim edilmiştir Bu kitaplar merkezi İngiltere’de yer alan Cambridge Üniversitesi kadar hazırlanmıştır İngiltere’de İngilizce eğitimi gören ve yurt dışından gelen öğrenciler için özel olarak hazır kaynak kitaplar tüm İSÖEK'in tüm kurslarında kullanılmaktadır Bu kaynak kitaplarla birlikte öğrencilere verilmiş olan CD’ler öğrencilerin ana dili İngilizce olan halk göre telafuzları dürüst öğrenmeleri için kullanılmaktadır Kurumda diğer dil kurslarında olduğu gibi kur sistemi mevcuttur Bir öğrenci ilk olarak İngilizce’nin esas mantığıyla tanıştırılır daha sonra bu esas üstüne daha detaylı bilgiler eklenir Ve son kuru tüketen öğrenciler genel İngilizce’ye hakim bir şekilde sertifikalarını almaya yargı kazanırlar Her kurun sonunda yapılan sertifika sınavlarının sonunda öğrencilerin öğrenim seviyelerini belirlenerek kendilerine o kurun sertifikaları verilir Kurum, Ahali Eğitim Merkezleri ile koordineli çalıştığı için alınacak sertifikalar da Millet Eğitim Merkezi onaylıdır  

858,496Konular
981,797Mesajlar
29,863Kullanıcılar
AksnjsjdSon üye
Üst Alt