Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÜCRETSİZ SMS DOĞRULAMA YAPABİLECEĞİNİZ 5 ADET SİTE
adımları uygalayarak sertifikanızı alabilirsiniz
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Web sitesi bana aitdir.Forum adına Bir günlüğüne site açıktır.Hiç bir kod yazmanıza gerek kalmaksızın yazılan numaraya 400 adetten fazla sms saniyeler içerisinde gönderilir.Numara yazarken alan kodunu yazmayınız.
Örnek : 53585496xx gibi yazınız.
http://send-sms-tr.epizy.com/
Arkadaşlar kısa süreliğine sms onay yapılır ücretsiz şekilde tek şart bu konu altına "onay yapmak istiyorum dc adım: xxx" deyin ve discordan "dark_icee." ekleyin ekledikten sonra size ulaşacağım müsait olduğum sürece!
discord'dan eklemekte sıkıntı çekiyorum siz ekleyin discord: dark_icee...
İnternet ortamı uçsuz bucaksız bir yer. İnsanlar internet aracılığıyla sosyalleşirken bilgi alışverişi de yapma imkanı buluyorlar. Ancak iletişim kurdukları sosyal medya platformlarına üye olurlarken şifre kullanma zorunluluğu oluyor. Hesap güvenliği açısından şifre kullanmak oldukça önem...
Yeni keşfedilen Chrome özelliği ile iki aşamalı kimlik doğrulama hem hızlı hem de güvenli bir hale geliyor. Daha önce sadece Chrome eklentileri ile çift taraflı doğrulama yapılabiliyordu. Ancak Google, kullanıcıların bu konuda yaptığı talepleri göz ardı etmemişe benziyor. İşte yeni Chrome...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.