Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ücretsiz yardımcı kaynaklar masalarda öğrencileri bekliyor
Birinci ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen, yarın 2022-2023 eğitim öğretim yılına başlayacak. Fiyatsız yardımcı kaynaklar masalarda öğrencileri bekliyor
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı birinci ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen, 2022-2023 eğitim öğretim yılına 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak.
'UYUM' SÜRECİ DEVAM EDECEK
Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, 5-9 Eylül'de...
2022-2023 eğitim öğretim yılına start veriliyor...
Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına bu yıl erken başladı.
Okul öncesi ve 1. sınıfların ahenk eğitimi
Yaz uzunluğu çalışmalar devam ederken öğrenciler de yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yarın yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmenin ders başı yapacağı 2022-2023 eğitim öğretim yılına ait açıklamalarda bulundu.
Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, 5-9 Eylül'de ahenk eğitimi almıştı. Bu yıl ortaokul ve liseye...
Okul öncesi ve birinci sınıflar için ahenk eğitimi geçen hafta tamamlandı.
Uyum haftasının akabinde bu sabah prestijiyle yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen bugün dersbaşı yaptı.
Öğrenciler okullarına dönmenin heyecanını yaşarken, veliler de okul kapılarında kalabalık...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2021-2022 YILI eğitim-öğretim istatistiklerine ait bilgileri açıkladı. Buna nazaran, Türkiye'de okul öncesi eğitim, ilköğretim ve ortaöğretim seviyesinde, 9 milyon 928 bin 304'ü erkek, 9 milyon 227 bin 267'si kız olmak üzere toplam 19 milyon 155 bin 571 öğrenci...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.