Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ucu Cemre'ye dokundu

ucu Cemre'ye dokundu
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ucu Cemre'ye dokundu Şafak Sezer ile Cem Özer'in arasındaki para sorununun faturasını kızımı ödeyecek CEM ÖZER'İN KIZI HAPSE GİRECEK 1548642998 1548642998 ucucemreyedokundu5c4e6abb6bedaucucemreyedokundu5c4e6abb6beda http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercem08haz&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ŞAFAK SEZER, 'ORADA NELER OLUYOR'DA CEM ÖZER HAKKINDA AĞIR KONUŞTU Cem Özer'in yapımcılığını yaptığı 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' filminden alacağı 150 bin TL'nin hala kendisine ödenmediğini, bunun üzerine Cem Özer'e dava açtığını söyleyen Şafak Sezer 'Film sayemde 580 bin gişe yaptı 35 trilyon para kazandılar 15 trilyona Bebek'den konut bakıyorlar Ama hakkımı ödemiyorlar Paramı yedirtmem! Dava açtım Öğrendim ki, şirketin sahibi olarak Cem Özer'in kızı Cemre gözüküyor 'Davayı kaybederseniz kızınız Cemre hapse girecek' diye uyardım Bana şöyle bir not yolladı: 'Hiçbir şey olmaz! Hapse girerse de içeride hayatı öğrenir' 'Bebek Cafe'de onları peşine düşüp takip ediyorum' Şafak Sezer 'O filmde hepimizi perişan ettiler Yaz sıcağında oruç açarken önümüze yemek yerine çubuk kıraker koydular Daha Sonra beni 'Şafak çeklerimizi çaldı' diye hırsızlıkla suçladı Benim 20 takvim meslek hayatımda tek suçum yok Beni hırsızlıkla suçlayan Cem Özer kendi geçmişine baksın Neler çıkar neler! Cem'in şirketine iki defa haciz gönderdik Yakında evlerine de haciz gidecek Bu karıkoca cumartesi günleri Bebek Cafe'ye gider Ben de onları görmek için her cumartesi Bebek Cafe'ye gidip karşısında masalarına oturuyorum ve gözlerinin içine bakıyorum Umursamıyorlar bile Hayatımdaki en büyük hatam bu karıkocayla çalışmak oldu' dedi  

858,496Konular
982,405Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt