Ucuz Botox Estetiğine Uyarı!!! Çin malı Botox: Her ürünün sahtesi de bir süre sonradan piyasaya çıkıyor Botox bir marka İçeriği “Botulinium toxin A denilen ve bakteriden elde edilen bir madde Son zamanlarda bu ilacın Çin malı olarak ve bavul ticareti ile getirildiğini, botox uygulaması yapan birçok doktorun bu kişilerce ziyaret edildiğini duyuyorum İçeriği, üretim şekli emin olmayan, hukuki müsade ve denetimden uzaktan bu sahte botox’lardan uzaktan durmanızı nasihat ederim Bu konuda doktorunuz ile mutlaka görüşün Akıcı silikon: Değişken silikonun bir enjektör ile deriye verilmesi uzun zamandır birçok ülkede yasaklanmış Buna rağmen ben az daha her ay bir yeni olgu görüyorum Bahşedilen bu silikonlar zamanla cilt aşağıda reaksiyona sebep oluyor, sertleşiyor ve cilde yapışıyor Ele gelen sert topaklar, bazen de ciltte akıntılı yaralar oluşuyor En son FDA amerikada akışkan silikon ile bir onay verdi Ama bu sadece göz içerisine uygulanmak üzere verildi ve Amerika’da bile bu karar tersinden yorumlanarak güya değişken silikon enjeksiyonu hür bırakılmış gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyor Daha Sonra tedavisi imkânsız olan bir hata yapmamanızı öneririm Kokteyller: Eğer birisi size bir “kokteyl yapacak ise bu kokteylin içeriğini sormak sizin hakkınız Çoğu hastam kendisine değişken silikon yapıldığını ancak sorunlar ortaya çıktıktan sonra anlayabiliyor ve bu hastaların birçoğu da kendisine bir vitamin ya da kollajen kokteyli yapıldığını açıklama ediyor Tıpta iş sırrı, özel formüller, kapalı kapılar peşinde hazırlanan mucize “kokteyller olamaz Bilmediğiniz hiç bir şeyi kendinize enjekte ettirmeyin id