Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ucuz Fiyata En İyi Cep Telefonları

Ucuz Fiyata En İyi Cep Telefonları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ugun Fiyata en iyi Cep Telefonu Modelleri
Zeki cebe ve hatta Google'ın işletim sistemi Android'e sahip bir cebe sahip elde etmek için 10001500 TL harcamak zorunda değilsiniz ve 750 TL'nin epeyce aşağıda iyi telefonlar bulabilirsiniz

İşte daha uyğun fiyata alabileceğiniz cep telefonları özellikleri ve fiyatları;

Motorola Motoluxe
Profil: Motoluxe, listemizde büyük ekranı ve iyi kamerasıyla dikkat çeken ceplerden
Özellikleri: 40 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 8MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 23
Fiyatı: 750 TL

Motorola Defy Küçük
Profil: Dayanıklılığıyla dikkat çeken ufak bir Android'li
Özellikleri: 26 inç dokunmatik ekran, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS alıcısı, USB
Fiyatı: 500 TL

Sony Ericsson Xperia X10 Mini
Profil: X10 Küçük, dokunmatik telefonların dev boyutlarda olmasının gerekmediğini ispatlıyor
Özellikleri: 26 inç dokunmatik ekran, 128MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 21
Fiyatı: 620 TL

HTC ChaCha
Profil: Sosyal Ağ özellikleri ve iyi QWERTY klavyesi ile dikkat çekiyor
Özellikleri: 26 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 233

Samsung Galaxy Gio S5660
Profil: Galaxy Gio, uzun pil ömrü ve iyi akustiği ile dikkat çekiyor
Özellikleri: 33 inç dokunmatik ekran, 800MHz işlemci, 17GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 22
Fiyatı: 450 TL

Samsung Galaxy Ace S5380i
Profil: Ufak boyutlu bu Android, avucunuzun içine sığıyor ve eğlenceyi parmaklarınızın ucuna getiriyor
Özellikleri: 35 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 22
Fiyatı: 580 TL

Nokia 500
Profil: Nokia 500, dinç işlemcisi ve 32 inç'lik ekranındaki 640x360 ekran çözünürlüğüyle dikkat çekiyor
Özellikleri: 32 inç ekran, 1Ghz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD, GPS
İşletim sistemi: Symbian
Fiyatı: 610 TL

Sony Ericsson Mix Walkman
Profil: Sony'nin Karaoke modlu Walkman cebi
Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, Karaoke işlevli Walkman çalıcısı, WLAN, EDGE, 32 megapiksel kamera, microSD ile genişletilebilen hafıza, Bluetooth, dört bant GSM
İşletim sistemi: Standart
Fiyatı: 417 TL

Huawei U8230
Profil: Piyasadaki ucuz Android'li telefonlardan Performansı ise tartışılır
Özellikleri: 35 inç ekran, 528Mhz ARM işlemci, HSDPA, WiFi, 315MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Android 21
Fiyatı: 439 TL

Samsung S8530 Wave II 2GB
Profil: Samsung'un Bada işletim sistemiye çalışan yeni Wave'i, epeyce akan bir biçimde çalışıyor
Özellikleri: 37 inç dokunmatik ekran, 1GHz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Bada
Fiyatı: 650 TL

Nokia E72
Profil: Mesajlaşmayı sevenlere QWERTY klavyeli, hızlı bir cep
Özellikleri: 24 inç ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: Symbian
Fiyatı: 640 TL

Blackberry Curve 9300
Profil: Mütevazı özelliklere sahip cep, ses denetim tuşlarıyla dikkat çekiyor
Özellikleri: 32 inç ekran, 256MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 2MP kamera, microSD slotu, GPS
İşletim sistemi: BlackBerry OS v50
Fiyatı: 560 TL

HTC Wildfire S
Profil: Telefonun işlemcisi biraz yavaş gibi görünse de çoğu işlem için tatmin edici olduğunu söyleyebiliriz
Özellikleri: 32 inç dokunmatik ekran, 600Mhz işlemci, 512MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS
Fiyatı: 638 TL

Nokia X3 02 Dokun Yaz
Profil: Tek elinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz dokunmatik ekranlı telefon, müzik çalabiliyor, esas işlevleri sunabiliyor
Özellikleri: 24 inç dokunmatik ekran, 50MB dahili depolama, 5MP kamera, microSD slotu

Nokia E5
Profil: E72'nin mirasçısı, QWERTY klavyeli popüler iş telefonu
Özellikleri: 24 inç dokunmatik ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS

Samsung S5233W Star Wi Fi
Profil: 3G bağlantısı aramayanlar için, WiFi destekli, müzik özellikleriyle öne meydana çıkan uygun fiyatlı cep
Özellikleri: 30 inç ekran, 50MB dahili depolama, WiFi, 315MP kamera, microSD slotu
Fiyatı: 330 TL *