Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ucuza oyun almak istiyorum

Ucuza oyun almak istiyorum

Similar threads

Arkadaşlar, Kuzenim Evimde Ve Pc 'me El Koydu Half Life 2 Sarmadı Keretayı Ve İnternet Cafede Gördüğü Half Life 1 'i Oyun Botuyla Oynuyorlarmış Bildiğiniz Güzel, Zorlu Böyle Bir Bot Varsa Lütfen Söyler Misiniz? Ve Nasıl Çalıştırabileceğimide (Yamayı Nereye Kopyalamam Gerektiğini Falan)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
Arkadaşlar left 4 dead'ı online oynamak istiyorum Steam ım falan herşeyim kurulu ama, nası oynucam bilen varmı Oyundan girmek istediğimde Disconnect hatası veriyor Steam programındaki servers'e tıkladım, change filter'e bak dediler ama ordada Left4Dead' yok Oyunum orjinal değil ama full dür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar merhaba, Oyunun orjinalini yükledim Üyelik müyelik derken hepsini yaptım, girdim oyuna oynadım Sonra kapadım yattım Ertesi gün açtım ki, kaydetme falan yok En baştan başlıyor oyun Biraz oynadım çıktım yeniden girdim yine aynı Ne yapmam gerek Bilen varsa yardım ederse sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
beyler aslında bi oyunu arıyorum 34 yıl önce oynamıştım oyun silahlı ve uzayda geçen bişidi uzayda bi şehir inşa edilmiş savaşıyosun falan bu oyunu bilen var mı? yada bildiğiniz bu tarzda uzayda geçen silahlı oyunlar hangileri isimlerini yazın lütfen ben araştırıp bulurum benim aradığım mı diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Arkadaşlar bildiğiniz gibi net'den cs16 oynuyoruz Ama malesef bazı insanlar hile kullanarak oyunu berbat hale getiriyorlar LUFTEN, Net'den oynanan Oyunları HİLESİZ OYnayalım!!! Haa, başka bir konuda var,Admin diye tabir ettiğimiz adamlar bazen siz iyi oynayınca bile sizi banlıyorlar ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt