Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Udemy, Bugün Nasdaq Borsasındaki Yerini Aldı

Udemy, Bugün Nasdaq Borsasındaki Yerini Aldı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
udemy-nasdaq-listelendi-1635538437.jpg

Türkiye’deki en büyük eğitim platformlarından olan Udemy, özellikle yazılım, girişimcilik ve uygulama eğitimleri gibi kurslarıyla ülkemizde ve dünya çapında oldukça ilgi çeken bir platform. Platformun temel amacı, alanında yetkin kişilerin verdiği kurslar sayesinde herkesin her bilgiye erişebilmesi.

2009 yılında temelleri ODTÜ’de atılan Udemy, Silikon Vadisi’ne taşındıktan sonra büyün dünyada bilinen ve ilgi gören bir eğitim platformu haline gelmişti. Şirket, bugün Nasdaq borsasındaki yerini alarak küresel çapta göğsümüzü kabartan şirketler arasındaki yerini aldı.

Geçen yıl yatırım almıştı

Udemy, geçtiğimiz yılın Kasım ayında 3,25 milyar dolar değerlenmenin üzerine 50 milyon dolarlık yatırım alarak büyük bir yükseliş yaşamıştı. Aradan 1 yıl geçmeden şirket, Nasdaq borsasındaki yerini aldı.

Şirketin kurucularından Eren Bali, şirketin kuruluş amacını şu cümlelerle özetledi;

Çevrimiçi öğrenme hayatımı derinden değiştirdi ve kendimi dünyanın her yerindeki insanların kendileri için yeni olasılıklar açmaları ve tam potansiyellerine ulaşmaları için bir yol yaratmaya adadım.

Hepsiburada, Getir ve Trendyol’un ardından Udemy de küresel çapta ülkemizi gururlandırmayı başardı.

Similar threads

Ne internet ne de internete bağlanmak için kullanılacak bir aygıt artık lüks değil, insani bir gereksinim. Zira internette eğitim var, gelecek var, dünya var. Bu dünyada ise eğitim alanında öne çıkan bir platform olan Udemy dikkat çekiyor. Bir online eğitim platformu olan Udemy üzerinden dileyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Udemy, öğrenciler ve eğitmenleri bir araya getirmeyi hedefleyerek 2009 yılında kurulan bir dijital eğitim ve çevrimiçi öğrenme platformudur. Platformda alanında uzmanlaşmış profesyoneller ders paketleri hazırlayarak öğrencilere sunar. Bu paketlerin kimi ücretsizken, kimileri ise ücretlidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin listelendiği Nasdaq borsasında halka arz edilen Hepsiburada, haftalar içinde yaşadığı pay kıymeti düşüşünün akabinde yatırımcıların soruşturmasıyla karşı karşıya kalmıştı. Şirketin pay kıymeti, bu soruşturmanın akabinde da süratle düşmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Yaklaşık bir yıl önce ilk kez Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in açıkladığı, Nasdaq tarzı teknoloji Borsası Pazartesi günü işlem görmeye başlayacak. ABD'deki Nasdaq borsasının model alındığı 'Star' borsası Çin'in bir sonraki Alibaba Group veya Tencent Holding gibi dev şirketlerini New York veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
EOSIO tabanlı kripto para borsası Bullish, bugün 3 altcoin projesini kurumlar müşterilerine sundu. BlockOne tarafından desteklenen ve 10 milyar dolarlık fonla kurulan platform, GFSC ledger teknolojilerini lisansını alarak işe başladı. Ayrıntılar Kriptokoin.com‘da. Bullish kurumsal müşterilerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt