Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ufaklıgın yazdıgı kompozisyon :)

ufaklıgın yazdıgı kompozisyon :)
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ufaklıgın yazdıgı kompozisyon Konu: 3 dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz? Günümüzde üç istek hakkımız olması fazla önemlidir Maalesef sevinerek bu hakkımizı kullanırız tekrar tekrar Benim 3 dilek hakkim olsa 3 istek hakkı daha isterdim Elde var 6 istek hakkı , 5'i ile 3 er istek daha dilesem 15 dilek hakkım daha olur 15 istek ile her istediğimi dilerim Günah değilse Allah olmayı dilerim Allah olduktan sonra dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur Fazla akıllı olurum Maalesef her istediğimi yapabilirim Kendime kasvetli bir yarış arabası yaptırırım Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini operim Dedem bana torunum Allah olmuş der Sevinir Harçlik verir Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek Daha Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gonderir beni Hepsini değil ederim ışın kılıcıyla Babami da döverim  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt