Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ufuk Üniversitesi 5 Öğretim Görevlisi Alıyor

Ufuk Üniversitesi 5 Öğretim Görevlisi Alıyor
0
29

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-54aa523971ef8fb7e0635b5a32d08a7bbd6dffef.jpg

Ufuk Üniversitesi 5 öğretim görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Öğretim görevlisi alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Ufuk Üniversitesi öğretim görevlisi alım başvuru şartları ve detayları ile ilgili haberimiz…

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Ufuk Üniversitesi Rektörlüğünden, “Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince öngörülen koşulları sağlamış olmak şartı ile (Aylık ve diğer hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olmak üzere) daimi statüde görev almak üzere öğretim elemanı alınacaktır.” denildi.

Ufuk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alım Başvuru Detayları İçin Tıklayın

Similar threads

Beykoz Üniversitesi 7 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Beykoz Üniversitesi 7 akademik personel alım başvuru şartları ve detayları ile ilgili haberimiz… Basın İlan Kurumu ilan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Türk Hava Kurumu Üniversitesi 11 akademik personel alacağını duyurdu. Akademik personel alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Türk Hava Kurumu Üniversitesi 11 akademik personel alım başvuru şartları ve detayları… Basın İlan Kurumu ilan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Nişantaşı Üniversitesi 217 öğretim elemanı alımı yapacağını duyurdu. Öğretim elemanı alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Nişantaşı Üniversitesi 217 öğretim elemanı alım başvuru şartları ve detayları ile ilgili merak edilenler… Basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim ve araştırma vazifelisi alımı yapacağını duyurdu. Öğretim ve araştırma vazifelisi alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim ve araştırma vazifelisi alım müracaat kuralları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
İstanbul Sıhhat ve Teknoloji Üniversitesi araştırma-öğretim vazifelisi alacağını duyurdu. Araştırma ve öğretim vazifelisi alım ilanı Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlandı. İşte İstanbul Sıhhat ve Teknoloji Üniversitesi araştırma ve öğretim vazifelisi alım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt