iltasyazilim
FD Üye
Uğur Aslan Hayatı
Uğur aslan Biyografisi
Sunucu Uğur Aslan Kim
3 Aralık 1972 İstanbul ’da dünyaya gelen Uğur Arslan, 1978 yılında İstanbul Karagümrük Muallim Naci İlköıretim okuluna başladı 1982 yılında burayı bitirdikten sonradan Özel Ortadoğu Kolejin ’de eğitimini devam ettirdi Özel Ortadoğu Koleji'ni bitirdikten daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi ’ne başladı Buradan mezun olduktan sonra bir fabrikada çalışmaya başladı ama kısa bir süre sonra terketmek zorunda kaldı sonradan Ak Radyo'da radyoculuk ve anında ardındaki, bir yıl daha sonra Kanal 7'de sunuculuk ve ardından program yapımcılığına başladı Bir sene sunuculuk, spikerlik eğitimini aldı, gerisinde da Amerika'da New York Film Akademisi'nde yönetmenlik eğitimi aldı
Temmuz 1999 ’da New York ’da birincil kısa filmini çekmeye başlayan artist, bir ay daha sonra askerlik görevini gerçekleştirmek üzere Türkiye ’ye döndü ve askerliğini İzmir Narlıdere ’de yaptı Daha çok yazdığı ve seslendirdiği şiirleriyle bilinen artist Arslan, Deniz Feneri adlı TV programını sunmakta ve Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ’nin Idare Heyeti Başkanlı ’ğını yapmaktadır
derhal bir televizyon kanalında izaç programı olan su gibi adlı programı sunmaktadır
Şiirleri
Adı Mehmet (Ene Mehmet)
Aziz Yarim
Ara Sıra
Beni Sana Yönlendir
Beni Tanırsın Sen
Bir Çiçek Aldım
Deniz Feneri
Er Mektubu
Gölgeli Adam
Gözlerin
Masum Aşk
Kavuşursak Biteriz Biz
Karagümrük yanıyor
Korkuyla Umut Arası
Lise Fotoğrafı
Metris
Namın Yürüsün
Satılık Aşk
Sen Ve Ben
Seni Yağmurdan Sonra Seveceğim
Sultaniyegah Sirto
Son Hıçkırık
Urfalı
Uyuyan Hoş
Yedi Zılgıt
Yollar
Kitap
Deniz Feneri Gerçek Hayattan Kesitler, Kasım 1999
Albümleri
Deniz Feneri, 2000
Deniz Feneri 2 Beni Tanırsın Sen, 2000
Deniz Feneri Şiirleri 3 Kavuşursak biteriz, 2003
Biz Barışmayız Artık Deniz Feneri Şiirleri 4, 2005
Karagümrük Yanıyor, 2006
TV dizisi
Karagümrük Yanıyor 2006 (Ramazan)
Karagümrük Yanıyor
Karagümrük Yanıyor, bütün Türkiye'nin beğenisini kazanan ama Karagümrüklülerin ilk başlarda ısınamadığı bir şiir sonradan doğup büyüdüğü semtini unutmadığını göstermek için çektiği televizyon dizisi Tüm bunlar yaşanırken Uğur Arslan, 'Karagümrük Spor Kulübü Lokali'ne uğrayarak ve 'Fatih Karagümrüklüler Derneği'ne üye olarak semtteki abilerinin gönlünü aldı Oysaki Karagümrük fiili olarak değil, aşk ile yanıyordu sözü edilen eserde Ve birde CanlıYayınlama Beyaz Show'da Venezuellalı Kainat Güzeli Emmarys Pinto'ya Karagümrük Atkısı takması, başka bir programda (Savaş Ay'ın Programı) Savaş Ay'a Karagümrük Atkısı hediye etmesi güzel görüntülerdi
İşte Durum Şarkı'nın Nakaratı
Karagümrük yanıyor polis beni arıyor
Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor
Ben suçsuzum diyorum kimse beni duymuyor
Bunu bir tek sevdiğim birde allah biliyor *
Uğur aslan Biyografisi
Sunucu Uğur Aslan Kim
3 Aralık 1972 İstanbul ’da dünyaya gelen Uğur Arslan, 1978 yılında İstanbul Karagümrük Muallim Naci İlköıretim okuluna başladı 1982 yılında burayı bitirdikten sonradan Özel Ortadoğu Kolejin ’de eğitimini devam ettirdi Özel Ortadoğu Koleji'ni bitirdikten daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi ’ne başladı Buradan mezun olduktan sonra bir fabrikada çalışmaya başladı ama kısa bir süre sonra terketmek zorunda kaldı sonradan Ak Radyo'da radyoculuk ve anında ardındaki, bir yıl daha sonra Kanal 7'de sunuculuk ve ardından program yapımcılığına başladı Bir sene sunuculuk, spikerlik eğitimini aldı, gerisinde da Amerika'da New York Film Akademisi'nde yönetmenlik eğitimi aldı
Temmuz 1999 ’da New York ’da birincil kısa filmini çekmeye başlayan artist, bir ay daha sonra askerlik görevini gerçekleştirmek üzere Türkiye ’ye döndü ve askerliğini İzmir Narlıdere ’de yaptı Daha çok yazdığı ve seslendirdiği şiirleriyle bilinen artist Arslan, Deniz Feneri adlı TV programını sunmakta ve Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ’nin Idare Heyeti Başkanlı ’ğını yapmaktadır
derhal bir televizyon kanalında izaç programı olan su gibi adlı programı sunmaktadır
Şiirleri
Adı Mehmet (Ene Mehmet)
Aziz Yarim
Ara Sıra
Beni Sana Yönlendir
Beni Tanırsın Sen
Bir Çiçek Aldım
Deniz Feneri
Er Mektubu
Gölgeli Adam
Gözlerin
Masum Aşk
Kavuşursak Biteriz Biz
Karagümrük yanıyor
Korkuyla Umut Arası
Lise Fotoğrafı
Metris
Namın Yürüsün
Satılık Aşk
Sen Ve Ben
Seni Yağmurdan Sonra Seveceğim
Sultaniyegah Sirto
Son Hıçkırık
Urfalı
Uyuyan Hoş
Yedi Zılgıt
Yollar
Kitap
Deniz Feneri Gerçek Hayattan Kesitler, Kasım 1999
Albümleri
Deniz Feneri, 2000
Deniz Feneri 2 Beni Tanırsın Sen, 2000
Deniz Feneri Şiirleri 3 Kavuşursak biteriz, 2003
Biz Barışmayız Artık Deniz Feneri Şiirleri 4, 2005
Karagümrük Yanıyor, 2006
TV dizisi
Karagümrük Yanıyor 2006 (Ramazan)
Karagümrük Yanıyor
Karagümrük Yanıyor, bütün Türkiye'nin beğenisini kazanan ama Karagümrüklülerin ilk başlarda ısınamadığı bir şiir sonradan doğup büyüdüğü semtini unutmadığını göstermek için çektiği televizyon dizisi Tüm bunlar yaşanırken Uğur Arslan, 'Karagümrük Spor Kulübü Lokali'ne uğrayarak ve 'Fatih Karagümrüklüler Derneği'ne üye olarak semtteki abilerinin gönlünü aldı Oysaki Karagümrük fiili olarak değil, aşk ile yanıyordu sözü edilen eserde Ve birde CanlıYayınlama Beyaz Show'da Venezuellalı Kainat Güzeli Emmarys Pinto'ya Karagümrük Atkısı takması, başka bir programda (Savaş Ay'ın Programı) Savaş Ay'a Karagümrük Atkısı hediye etmesi güzel görüntülerdi
İşte Durum Şarkı'nın Nakaratı
Karagümrük yanıyor polis beni arıyor
Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor
Ben suçsuzum diyorum kimse beni duymuyor
Bunu bir tek sevdiğim birde allah biliyor *