Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uğur Balcı'dan Al Baharlarını Şarkısının Sözleri

Uğur Balcı'dan Al Baharlarını Şarkısının Sözleri
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Uğur Balcı'dan Al Baharlarını Şarkısının Sözleri Uğur Balcı Al Baharları şarkısının sözleri Uğur Balcı Al baharları sözleri Sanal alemde çektiği videolarla kendini meşhur etmeye çalışan gençlerden biri Uğur Balcı meleklerugurbalcidanalbaharlarinisarkisininsozleri5c57b1cd122e7alt 16 yaşında ancak yerli Justin Uğur'un söylediği Al Baharları şarkısının zöelrini paylaşıyoruz sizlerleugurbalcidanalbaharlarinisarkisininsozleri5c57b1cd39ba1pngalt :D:D :D:D :D:D 1549251016 1549251016 ugurbalcidanalbaharlarinisarkisininsozleri5c57b1cd3d7c2ugurbalcidanalbaharlarinisarkisininsozleri5c57b1cd3d7c2ugurbalcidanalbaharlarinisarkisininsozleri5c57b1cd3d7c2 Bir sanaa , bir sana yandığımı söyledim yağmurlara Bir senii , bir seni sevdiğimi söyledim baharlara Ayrılık güç bekletme yar , bir umut ver beklerim yar Ayrılık kuvvet bekletme yar , bir umut ver beklerim yar Al artık getir baharı yanıma Hasretin yeter artık yetti canıma Günlerim daralıyo gel bundan böyle gir koynuma Al artık getir baharı yanıma Hasretin yeter bundan böyle yetti canıma Günlerim daralıyo gel bundan böyle gir koynuma  

Similar threads

Uğur Balcı Al Baharları şarkısının sozleri Uğur Balcı Al baharları sozleri Bir sanaa , bir sana yandığımı soyledim yağmurlara Bir senii , bir seni sevdiğimi soyledim baharlara Ayrılık zor bekletme yar , bir umut ver beklerim yar Ayrılık zor bekletme yar , bir umut ver beklerim yar Al...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Karadır Kaşların Şarkısının Sözleri Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Türkü Sözleri Karadır Kaşların Şarkı Sözleri Sevgili melekler, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekrana bağlayan Sultan dizisi bundan böyle Pazartesi akşamları değil Cumartesi akşamları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
En Hisli Ayrılık Sözleri 2019 Bu konu; en iyi ayrılık sözleri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, hayatta daima herşey istediğimizi gibi gitmez ne yazık ki Hüzünler, hayal kırıklıkları, ayrılıklar yaşayabiliriz Yaşadığımız bu duyguları da her zaman açık açık açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Facebook Aşk Sözcükleri bu konu aşk sözleri ve mesajlarına yer vermektedir Sevdiğiniz kişisel olarak duygularınızı dile getiren romantik sözlerden oluşan aşk sözcükleri arayanlar için facebook da en fazla beğenilen aşk sözcüklerini sizler için paylaşıyoruz 1549098107 1549098107...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt