Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uğur Dündar'dan Sedat Peker Paylaşımı: 'Halk Onu Temiz Toplum Savaşçısı Olarak Görüyor'

Uğur Dündar'dan Sedat Peker Paylaşımı: 'Halk Onu Temiz Toplum Savaşçısı Olarak Görüyor'
0
53

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-8027f82cefc63e551cddd894c17c61dc8b8a75e2.jpg

Gazeteci Uğur Dündar, Sedat Peker hakkında 'Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık halk, onu bir cürüm örgütü önderi olarak değil, pak toplum savaşçısı olarak görüyor' dedi. Peker ise Dündar'a teşekkür ederek 'Gerçek mafyaların kim olduğunu tüm dünyaya göstereceğim' dedi.

Dündar, Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımda hata örgütü liderliğinden aranan Peker hakkında şunları söyledi:

'Hayatım mafyalar, hata örgütleri, hırsızlar, hortumcular, uyuşturucu baronlarıyla çaba etmekle geçti. Sedat Peker hakkında da haber yaptım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki artık halk, onu bir cürüm örgütü başkanı olarak değil, pak toplum savaşçısı olarak görüyor'

????

Peker'den teşekkür

Dündar'ın paylaşımına tekrar Twitter üzerinden teşekkür eden Peker ise şunları söyledi: 

'Kıymetli büyüğüm Uğur Ağabey, bu hoş kelamları sizden duymak bana erdem. Fakat ben insanın olduğu her yerin kirli olacağına inanırım (bu yaşıma kadar gördüklerimden dolayı). Ben bir kelam verdim, gerçek mafyaların kim olduğunu tüm dünyaya göstereceğim'

'Beni küçültmek istediler. Onları o denli bir küçülteceğim ki hepsini kibrit kutusunun içine sokacağım. Unutmadan, şahsımla ilgili sözleriniz için sizi eleştirenler yalnızca uydurma hesaplar ve troller.'

????

858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt