Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uğur Yücel 'Azınlıkta Kaldık' demeye geliyor

Uğur Yücel 'Azınlıkta Kaldık' demeye geliyor
0
129

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Ünlü sanatçı Uğur Yücel, 19 yıllık bir aranın akabinde 'Azınlıkta Kaldık' oyunuyla yine sahnelere dönüyor. Yücel, 15 Ağustos'ta perde diyecek.

Ünlü sanatçı uğur Yücel, setlerden sahnelere aktarım oluyor. 19 yıl evvel sahneye koyduğu Azınlıkta Kaldık isimli stand-up gösterisiyle büyük muvaffakiyet sağlayan Yücel, birebir oyunu günümüze uyarlayarak tekrar sahneye taşıyor. 

qha8u_1562918612_019.jpg

Yücel, 15 Ağustos'ta Ayvalık Amfi Gösterim'de birinci defa sahne alacak. Havlucu Mehmet, Köşk Emin üzere karakterleri içerisinde barındıran oyun için Yücel, “Cürüm ettiğimi düşünüyorum. Seri, sinema vesaire yaparken elimde hazır bir oyunum olmalıydı. Velev bu seri işlerini ziyade uzattık. Birinci gençlikte hedeflediğim edebiyat, temaşa ve ağır film ortamından uzağa düştüm. Artık seyircinin yansısından farklı bir haz duyacağımı hissediyorum. Çok uzak kalmışım diyeceğim galiba.” tabirlerini kullandı. 

gLuYD_1562918632_0128.jpg

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt