Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uğurlu Sozler uğurlu mesajlar

Uğurlu Sozler uğurlu mesajlar
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Guzel Uğurlu Sozler

Uğurlu Mesajlar

Seni Duşunuyorum he rzaman, Kotu Zamanlarımda Seni Duşunup İşlerimi yoIuna Sokuyorum her zaman Sen benim gercekten Uğurumsun Aşkım

Atamam Hayatıma Bilinmeyen bir gelecege sen olursan duşunmem giderim olume bile zaten hayatım senin sayende guIuyor bana sen benim tek uğurumsun bu dunyada

Sen tek Değilsin Bunu biL herzaman benimlesin! Sen Şanssız Değilsin Sen Benim uğurumsun

SeninIe guIup ağIamayı seviyorum seninle şanssızlıklara kusup yeni şanslar aramayı seviyorum sen benim uğurlumsun

hayata inancım kalmamışken Buldum Seni geIeceğe Dair SozIerinIe hayeI kurdum Dunyamda Şimdi Yaşıyorum nefes AIıyorum AdınIa Sen Benim uğurumsun bunu unutma

Cok DeğiI Az Zaman once Şansımı kaybettim kaIdım Dunyada Kor Talihimle Şimdi BuIdum Seni kaybetmek istemiyorum uğurum Ol istiyorum

sen benim umudumsun sen benim ugurumsun seni bırakıp gidemem ben sende doğdum sende biterim bebeğim

karamsar hayatımda bir ışıksın sen uğur boceğimsin sen benim ışık sacıyorsun ufacık dunyama buyuk ışıklar veriyorsun bebeğim

Bugun Dua Ediyorum ikimiz icin Seni Seviyorum ve Dualarımı uğurumun bozulmaması icin Şukrediyorum Raßßime!

Bir renk Sectim ikimiz icin Beyaz! ikimizin rengi Olsun Kalbin Ve Duyguların Gibi Saf beyaz Ve Sadece benim uğurum

Şansımı kaybettim kaldım dunyada kor talihimle derken seni buldum kaybetmek istemiyorum uğurum ol istiyorum

Dularım Allah`ıma sevgim sana olacak Allah`ım dualarımı kabul etsin seninde sevgin bana karşı hic bitmesin birtanem uğurum benim

O kadar şanslıyımki seni buldum, artık gerisi yalan bu hayatta bana şans uğur getiriyorsun yanımda olduğun zamanlarda birtanem

Negatif enerjiyi atıyorum uzerimden seninle pozitif bir hayata başlıyorum guzel ve uğurlu gunler bizi bekliyor aşkım

858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt