Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uha & Scs Uzantılı Dosyayı Acmak İcin Hangi Programlar Gerekiyor?

0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

BU programı acmak icin programı cift tıklayın ve uygun programı bulmak icin web hizmeti kullan diyin Ardından karşınıza acabileceğiniz programlar cıkacaktır

Similar threads

Uha & Scs Uzantılı Dosyayı Açmak İçin Hangi Programlar Gerekiyor? BU programı açmak için programı çift tıklayın ve uygun programı bulmak için web hizmeti kullan diyin Ardından karşınıza açabileceğiniz programlar çıkacaktır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Dosya Uzantılarını Sıfırla Dosya Uzantıları Nasıl Sıfırlanır Bazen dosya turu veya protokollerle programlar arasında kurulan ilişkilendirme bozulur Bunun sonucu olarak dosya turu yanlış programla ilişkilendirildiği icin yanlış programla acılır, simgesi hatalı gosterilebilir veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Bu konumuzda resimlerin formatını nasıl değiştirebiliriz onu goreceğiz Aslında işlem oldukca basit Kucuk bir program yardımıyla resimlerinizin formatını kolaylıkla değiştirebilirsiniz Her bilgisayarda bulunan Paint programı yardımı ile resimlerin formatını değiştirmek oldukca basit Once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Android İşletim Sistemi Bilgisayara Kurma Bilgisayara Android İşletim Sistemi Nasıl Kurulur İlk olarak Android x86 16 R2 surumunun iso'sunu indiriyoruz Kullanmak istediğimiz Android surumunun iso uzantılı dosyayı indirdik Androd işletim sistemini kuracağımız flaş diske aktarmak icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bircok kişi WLM’de farklı MSN hesapları icin coklu oturum acmak ister, Bunun icin ceşitli programlar mevcut hicbir programa gerek kalmadan coklu oturum acmanın da bir yolu var İlk once “regedit i acacağız 1 Başlat’a tıkladıktan sonra Calıştır’a tıklayıp regedit yazıp enter a basıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt