Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orman haftası oykuleri,
Orman haftasıyla ilgili oyku
Ormanı Koruyalım
Ceşme alanında bir telaştır gidiyordu Mahallede oturanlar gece gozlerini bir an bile kırpmamışlardı
Dodo, “Gun doğana dek kim cıkardı bunca patırtıyı? diye sordu
Momo, “Aman başım! diyerek inledi
Tombiş...
Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm
Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna dönüşü, uçakta gazetecilere yaptığı değerlendirmeler ve sorulara yanıtları:
Bugün (dün) Ukrayna ile tesis ettiğimiz Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 8'inci toplantısını gerçekleştirdik. 7 anlaşma imzaladık. Ukrayna ile ticaret...
Resmi Olarak Kıyameti Yaşadım rüya tabirleri rüyada beygir görmek rüyada köpek görmek ne demek yazımıza buyrun arkadaşlar merhaba arkadaşlar benim rüyamı yorumlayacak biri varmı acabaresmenkiyametiyasadim5c5280df144e6gifalt :hıms: :hıms: :hıms: çok dehşet bir rüya gördüm etkisinden hala...
OPPO, merakla beklenen Reno5 Lite modelini Türkiye’de üreterek tüketicilerin beğenisine sundu. Yaratıcı görüntü özellikleri, üstün performansı, ince ve hafif dizaynıyla dikkat çeken Reno5 Lite’ın Çift-Görüntülü Video (Dual-View Video) üzere özellikleri kullanıcıların yaratıcılığını ortaya...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.