Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ukrayna canlı kamera

Ukrayna canlı kamera
0
81
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Orman haftası oykuleri, Orman haftasıyla ilgili oyku Ormanı Koruyalım Ceşme alanında bir telaştır gidiyordu Mahallede oturanlar gece gozlerini bir an bile kırpmamışlardı Dodo, “Gun doğana dek kim cıkardı bunca patırtıyı? diye sordu Momo, “Aman başım! diyerek inledi Tombiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna dönüşü, uçakta gazetecilere yaptığı değerlendirmeler ve sorulara yanıtları: Bugün (dün) Ukrayna ile tesis ettiğimiz Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 8'inci toplantısını gerçekleştirdik. 7 anlaşma imzaladık. Ukrayna ile ticaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Resmi Olarak Kıyameti Yaşadım rüya tabirleri rüyada beygir görmek rüyada köpek görmek ne demek yazımıza buyrun arkadaşlar merhaba arkadaşlar benim rüyamı yorumlayacak biri varmı acabaresmenkiyametiyasadim5c5280df144e6gifalt :hıms: :hıms: :hıms: çok dehşet bir rüya gördüm etkisinden hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
OPPO, merakla beklenen Reno5 Lite modelini Türkiye’de üreterek tüketicilerin beğenisine sundu. Yaratıcı görüntü özellikleri, üstün performansı, ince ve hafif dizaynıyla dikkat çeken Reno5 Lite’ın Çift-Görüntülü Video (Dual-View Video) üzere özellikleri kullanıcıların yaratıcılığını ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt