Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, IMF başkanıyla görüşecek

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, IMF başkanıyla görüşecek
0
106

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Reuters'in haberine nazaran, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskiy bugün, ülkesinin finansman programı arayışı kapsamında Milletlerarası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva ile görüşecek.

15 ila 20 milyar dolarlık IMF yardım programı talep edildi

Ukraynalı yetkililer 15 ila 20 milyar dolarlık IMF yardım programı istediklerini belirtirken bu ölçünün IMF'den onay alma mümkünlüğü düşük görülmekte.

IMF'nin masasında 1,4 milyar dolarlık yardım var

IMF İdare Şurası dün düzenlenen gayri resmi bir toplantıda Ukrayna'ya Süratli Finansman Enstrümanı (RFI) kapsamında 1,4 milyar dolar yardım sunacak bir planı değerlendirmişti.

volodymyr-zelenskiy_5836.jpg

Similar threads

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski iki kaynağın verdiği bilgiye nazaran bugün, ülkesinin finansman programı arayışı kapsamında Milletlerarası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva ile görüşecek. Reuters'ın haberine nazaran, Ukraynalı yetkililer 15 ila 20 milyar dolarlık IMF yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Uluslararası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva, Ukrayna Devlet Lideri Volodimir Zelenski ile Ukrayna'ya yönelik dayanağı artırmanın yollarını görüştüklerini bildirdi. Georgieva, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Zelenski ile "mükemmel" bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
İran, Uluslararası Para Fonu'ndan (IMF) ülkede şu ana kadar 354 kişinin ölümüne yol açan yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede kullanılmak üzere 5 milyar dolar kredi talep etti. İran Merkez Bankası Başkanı Abdunnasır Himmeti, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, IMF'nin Kovid-19...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, düşük gelirli ülkelere destek için imtiyazlı kredileri 3 katına çıkarmayı planladıklarını, bu nedenle, Yoksulluğu Azaltma ve Büyüme Fonu için acilen 18 milyar dolarlık yeni kredi kaynağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
ABD'nin Ukrayna'ya yaptığı ekonomik ve savunma yardımlarına minnettar olduklarını lisana getiren Zelenskiy, "Bunlar ABD'nin bizimle birlikte olduğunun çok değerli işaretleri. Bu, bizim için topraklarımıza geri dönebileceğimizin bir garantisidir. Ukrayna için yaptığınız her şey ve bugün bizimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,506Konular
982,803Mesajlar
30,613Kullanıcılar
dbbSon üye
Üst Alt