Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ULi/ALi C-Media CMI8738/C3DX ses kartı sürücüsü gerekiyor...

ULi/ALi C-Media CMI8738/C3DX ses kartı sürücüsü gerekiyor...

Similar threads

ULiALi CMedia CMI8738C3DX Audio Device yazan bir ses kartım var Bunun sürücüsünü bulamadım Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ULiALi CMedia CMI8738C3DX Audio Device yazan bir ses kartım var Bunun sürücüsünü bulamadım Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve önceden kayıtlı olan ses kartı driverımı kaybettim bunun yüzünden bilgisayarıma everest kurdum ve sanırım ses kartı driverım bunlardan biri ancak internetten arıyorum hiçbiryerde bulamıyorum BrookTree Bt878 Video Capture Device Audio Section PCI veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve önceden kayıtlı olan ses kartı driverımı kaybettim bunun yüzünden bilgisayarıma everest kurdum ve sanırım ses kartı driverım bunlardan biri ancak internetten arıyorum hiçbiryerde bulamıyorum BrookTree Bt878 Video Capture Device Audio Section PCI veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
982,214Mesajlar
30,131Kullanıcılar
kral31Son üye
Üst Alt