Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ülkemi temsil için destek almadım

ülkemi temsil için destek almadım
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ülkemi temsil için destek almadım 2007 TÜRKİYE İKİNCİ GÜZELİ SİNEM SÜLÜN, 14 TEMMUZ'DA VİETNAM'DA YAPILACAK KAİNAT GÜZELİ YARIŞMASI'NDA ÜLKEMİZİ TEMSILCILIK EDECEK SİNEM, YETERLI TAKVIYE GÖRMEDİĞİ VE YALNIZ HAZIRLANDIĞI İÇİN ÜZGÜN! 14 Temmuz'da Vietnam'da düzenlenecek 'Miss Universe' (Kainat Güzeli) yarışmasında ülkemizi temsil etmeye hazırlanan 19 yaşındaki Sinem Sülün, 'Güzellik kimsesiz amaç ifade etmez, akıl da çok manâlı' dedi Geçtiğimiz yıl Türkiye ikinci güzeli seçilen Sinem, 'Türkiye'nin Kainat Güzeli Yarışması'nda hiç derecesi olmamış İnşallah ben dereceye girerim' şeklinde konuştu 'Miss Universe' hakkında ne düşünüyorsunuz? Derece alır mıyım bilmiyorum ama ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım Türkiye'nin bu yarışmada derecesi yok Yalnızca 10 yıl önce Hanife Çetiner'in yaptığı kostümle 'milli kostüm' derecemiz var Benim bu yarışmada giyeceğim kostümü de Hanife Çetiner yaptı Herhalde bir milli kostüm derecesi alabilirim diye düşünüyorum Ailemin dıştan bana böylece yardım veren yok Bu projeler dünya çapında manâlı Kayıtlı yerlerden yardım gerekiyor * Türkiye'yi nasıl temsilcilik edeceksiniz Nasıl hazırlandınız? Yalnızca alımlılık yetmiyor Coğrafyasıyla, tarihiyle, kültürüyle, hayat biçimiyle ülkemi temsil edeceğim Bu güzelliği aşıyor ve diğer bir boyuta geçiyor Türk kadının çağdaş yüzünü göstereceğim Birtakım hazırlıklarım oldu Kapadokya'ya gittim Nevşehir Belediyesi'nden yardım gördüm Oradan aldığım hediyeleri yarışan kızlara vereceğim * Sorumluluk hissediyor musunuz? Üzerinizde bir önem var mı? Açık konuşmak icabında, hiçbir mesuliyet hissetmiyorum Çünkü sadece kendim hazırlandım Manevi yönde bir takviye görmediğim için bir mesuliyet hissetmiyorum 'Miss Turkey' yarışmasının ad sahibi Can Sandıkçıoğlu ve Özcan Sandıkçıoğlu'nun çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz * Hedefleriniz nedir? Şu an her şey muallakta Yarışmayı kazanma ihtimalim de var, üniversiteyi kazanma ihtimalim de Bu sene olsun ya da olmasın, eğitimime mutlaka devam edeceğim Modellik ve büyük oranda oyunculuk yapacağım Şu an bile oyunculuk teklifleri alıyorum lakin önceliğim müsabaka Her şey yarışmadan sonradan netleşecek kaynak:haberlercom  

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt