Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ülkemizde Müzik Eğitimi Veren Kurumlar

Ülkemizde Müzik Eğitimi Veren Kurumlar
0
156

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ülkemizde Müzik Eğitimi Veren Kurumlar nelerdir,
Türkiyede Müzik Eğitimi Veren Kurumlar
Ülkemizde Müzik Eğitimi Veren Kurumlar hakkında bilgi

Türkiyede Müzik Eğitimi Veren Kurumların isimleri

• Anadolu Hoş Sanatlar Lisesi Müzik Bölümleri (AGSL)
• Müzik Eğitim Fakülteleri
• Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümleri
• Müzik ve Sahne Sanatları Fakülteleri
• Devlet Konservatuvarları (İlköğretimLisans ve Sanki Zamanlı bölümleri vardır)
• Türk Müziği Devlet Konservatuvarları
• Askeri Mızıka Okulu (Askeri Bando Okulu )
• Müzik Araştırma Merkezleri

ÖZDEM MÜZİK MÜZİK OKULLARI YETENEK SINAVLARINA HAZIRLIK SINIFLARI
Türkiye ’deki Müzik anlayışı ve Eğitiminin haberdar Özdem Müzik her yaşa yerinde Müzik Eğitim Sınıfları açarak şayet de Türkiye ’de bir ilki gerçekleştirmektedir Hazırlık Sınıflarımız her yaşa yerinde ayrı olarak kurgulanmış ve profesyonel Akademik eğitim almış eğitimciler kadar yürütülmektedir

İLKÖĞRETİM HAZIRLIK SINIFI (714 YAŞ )
Ülkemizde İlköğretim Sınıfı bulunan tek kurum Devlet Konservatuvarlarıdır Avrupa ve Amerika ’da Özel veya Devlete ast çoğu Müzik İlköğretim Okulu olmasına karşın ülkemizde böyle bir yapılanmaya gidilmemiştir İlköğretim Hazırlık Sınıfında öğrencilerimize OyunDans –Drama gibi muavin konularla müziği daha iyi anlamaları sağlanır Hem İşitme Eğitimi ile müziksel duyularının gelişmeleri sağlanır Ses ve İşitme organlarının bütün gelişmediği göz önünde bulundurularak,yapılan müzik eğitimi dersleri çocuğun bilinçaltında sağlam bir müzik altyapısı oluşturmayı,ilerde yaptığı ve dinlediği müziği daha iyi algılaması hedeflenmektedir Hedeflenen bu yolda öğrencinin daha iyi bir müzik eğitimi alacağı müzik okullarına en hazırlanmış şekilde bulunması sağlanmaktadır
Bu sınıfta verilen Müzik Eğitimi Dersleri :
• Müzik Dinleme
• Çocuk Şarkıları ve Türküleri Söyleme
• OyunDansMüzik *

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt