Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ülkemizdeki Vakıflar Nelerdir?

Ülkemizdeki Vakıflar Nelerdir?
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ülkemizdeki Vakıflar Nelerdir?,

Türkiye Eğitim Vakfı

Türkiye Körler Vakfı

Geri Kalmış Çocuklara Destek Vakfı

Türkiye Sağlık ve Çare Vakfı

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı

Hava Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı

Kültür ve Turizm Vakfı

Türkiye Trafik Kazaları Destek Vakfı

Türkiye Kanserle Savaş Vakfı

Türk Kültür Vakfı

Kara Kuvvetlerini Kuvvetlendirme Vakfı

Deniz Kuvvetlerini Kuvvetlendirme Vakfı

Dr Ali Mümtaz Gülsoy Okutma Vakfı

Türk Spor Vakfı

Kültürel Eserler Vakfı

Ulusal Eğitim Bakanlığı Vakfı *

Similar threads

Önemli Sivil Toplum Kuruluşları İsimleri Önemli Sivil Toplum Kuruluşları Listesi Tema Yeşilay Kızılay Vakıf statüsünde yerleşmiş sivil toplum kuruluşları Ankara Losemili Cocuklar Vakfı (LÖSEV) Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV) Çevre ve Kültür Değerlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Hukuk Alanındaki Sivil Toplum Kuruluşları Nelerdir Hukuk Alanındaki Sivil Toplum Kuruluşları hakkında bilgi Hukuk Alanındaki Sivil Toplum Kuruluşları T ürkiye, demokratikleşmenin manâlı bir göstergesi olan sivil toplum örgütlenmesi alanında fazla hızlı gelişmelere sahne olmaya başlamıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Sivil Toplum Kuruluşlarının Amaçları Sivil toplum kuruluşları, resmi kurumlar dıştan ve bunlardan egemen olarak çalışan, politik, sosyal, kültürel, hukuki ve çevresel amaçları doğrultusunda lobi çalışmaları, ikna ve eylemlerle çalışan, üyelerini ve çalışanlarını gönüllülük usulüyle bölge, kâr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Türkiyede burs veren kurumlar neler Türkiyede Burs Veren kurum ve kuruluşlar Ağa Ceylan Eğitim Afiyet Sos Yar Vakfı Afyon Eğitim Vakfı Adıyaman Eğitim Vakfı Adana Ticaret Odası Sosyal Eğitim Vakfı Adana Lisan Eğitim Vakfı Acil Gereklilik Projesi Vakfı Abdülkadir Özkan Eğitim Vakfı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
sivil toplum örgütleri nelerdir isimleri görevleri nelerdir Türkiye ’deki Vakıflar Vakıf statüsünde yerleşmiş sivil toplum kuruluşları Ankara Losemili Cocuklar Vakfı (LÖSEV) Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Bilim ve Sanat Vakfı (BİSAV) Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt