Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ülkemizi Yurtdışında Başarıyla Temsil Eden SuperMassive Blaze Oyuncusu Paura Sorularımızı Yanıtladı

Ülkemizi Yurtdışında Başarıyla Temsil Eden SuperMassive Blaze Oyuncusu Paura Sorularımızı Yanıtladı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-684533b760179e43c7b1367d401343c38f84523c.jpg

VALORANT Masters'ta ülkemizi temsil eden SuperMassive Blaze grubunun oyuncusu Melih ''Paura'' Karaduran kazandıkları Paper Rex maçının akabinde sorularımızı yanıtladı. Oyunculara da tavsiyelerde bulunan Paura, çeyrek finale çıkmak için karşılaşacakları Acend maçı hakkında yorumlarda bulundu.

''Az çalıştık lakin öz çalıştık.''

+ Başa baş yahut uzatmalara giden müsabakalarda ruhsal bir baskı hissediyor musunuz?- Ekip olarak rastgele bir baskı hissetmiyoruz, ferdî olarak da rastgele bir baskı hissetmiyorum. Yalnızca daha fazla düşünüp, daha fazla üretmek istiyorum. Bazen beni sıkıştırıyor lakin onun dışında rastgele bir baskı olmuyor.

+ Daha evvel Avrupa'da Team Heretics'de de oynadın, Türkiye ile Avrupa bölgesi ortasında sence ne çeşit farklar var?- Biraz oyun tarzımız, oyun anlayışımız farklı, Avrupa daha disiplinli ve dikkat ettikleri şeyler daha çok. Bu yüzden fark biraz açılıyor.

+Yeni kurulmanıza karşın Türkiye'de VALORANT esporunun en başarılı kadrosu oldunuz, bu kısa müddette sizi başarılı yapan nelerdi?- Az çalıştık, öz çalıştık. Bu müddette oldukça çok çalıştık aslında lakin vakit olarak az vaktimiz vardı. Benim ve koçlarımın dikkat ettiği şeyler bizim için değerli şeylerdi. Esasen kadrodaki herkes bulundukları kadrolarda en yeterli oyunculardı. Yalnızca burada ahenk sağlayıp, bağlantısı üst düzeyde tutup bir arada oynamak kafiydi. Bunu başardık ve bunun sonuçlarını aldık.

''Umarım onları meskenlerine geri göndereceğiz.''

- Çeyrek finale çıkmak için Acend ile karşılaşacaksınız. Bu maç hakkında görüşlerin nelerdir?+ Avrupa'da biz yendik, burada birinci maçta onlar yendi. 3 maçlık bir seri üzere düşünebiliriz. Şu anda biz üçüncü maça çıkacağız. Kazanan devam ediyor, kaybeden ise meskenine dönüyor. Umarım onları meskenlerine göndeririz.

- Turnuvanın en âlâ kadrosu olarak gösterilen Sentinels ve en güzel oyuncu olarak gösterilen Tenz'e karşı oynasanız talihinizi nasıl görüyorsun?+ Güzel oynuyorlar, kolay ve uygun oynuyorlar. Taktikleri de kolay, her şey kolaylaştırılmış ve âlâ bir bağlantıları var. Umarım oynamak nasip olur, onlarla şimdi idman maçı da oynayamadık. Oyun içerisinde teğe bir nasıl oynuyorlar, ne yapıyorlar bilmiyorum o yüzden oynamak isterim. Hakikaten uygun oynuyorlar fakat.

+ Oyun içerisinde hem IGL olmak hem de skorer olmak sana zorluk yaratıyor mu?- Avrupa'dan buraya döndüğümde bunun olması gerektiğini düşünüyordum ekibim için, gördüğüm şeyleri buraya yansıtmam gerekiyordu. Güç ve bazen istediğim üzere olmuyor lakin güzel yönettiğim sürece ekipteki herkes skor alabildiği için bana da çok gerek kalmıyor. Kâfi ki güzel yöneteyim.

''İyi oynamak için oyunu oynamak dışında, izlemek ve yeterli tahlil etmek de gerekli.''

- VALORANT oynayan ve espor sahnesine girmek isteyenlere verebileceğin tavsiyeler nelerdir?+ Çok uzun mühlet ayırmaları gerekiyor. Oynamak dışında izlemek ve âlâ tahlil etmek de gerekiyor. Bu yalnızca oyun tahlili değil, birazcık düzgün kadro oyuncusu olmak da değerli, herkes herkese yardım etmeli. Bu özellikleri barındıran ve biraz da yetenekli olan herkes kolay kolay yüksek düzeylere çıkabilir.

- Son olarak sizi destekleyenlere ne söylemek istersin?+ Bugün hayal kırıklığına uğratmadığımız için memnunum, umarım yarın da bu türlü olur. Ne olursa olsun bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Takip etmeye devam etsinler.