Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'Ülkücü Katili' Demişti: Doğu Perinçek'ten Sedat Peker Hakkında Suç Duyurusu

'Ülkücü Katili' Demişti: Doğu Perinçek'ten Sedat Peker Hakkında Suç Duyurusu
0
60

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-7b7e354f136141580788680595b01a2870256a5d.jpg

Vatan Partisi Genel Lideri Doğu Perinçek, kendisine "Ülkücü katili” diyen cürüm örgütü önderi Sedat Peker hakkında hata duyurusunda bulundu. Savcılığın, Perinçek’in avukatları tarafından sunulan cürüm duyurusu dilekçesini değerlendirdikten sonra, Sedat Peker hakkında, ‘Hakaret’ kabahatinden soruşturma başlattığı öğrenildi.

Vatan Partisi Genel Lideri Doğu Perinçek, kendisine “Ülkücü katili" diyen organize kabahat örgütü önderi Sedat Peker hakkında hata duyurusunda bulundu.

Perinçek’in avukatları aracılığıyla sunulan dilekçede, “Şüphelinin açık bir hasımlık hissinin eseri olan suça mevzu sözleri, Doğu Perinçek'i kamuoyu önünde aşağılama, küçük düşürme emeli taşımakta, tenkit sonlarının ötesinde hakaret teşkil etmektedir” denildi.

IP adresinin tespiti talep edildi

Peker’in Twitter’dan yaptığı paylaşım nedeniyle IP adresinin tespiti ile hakkında takibat icrası ile soruşturma başlatılması talep edildi. Savcılığın, Perinçek’in avukatları tarafından sunulan cürüm duyurusu dilekçesini değerlendirdikten sonra, Sedat Peker hakkında, ‘Hakaret’ kabahatinden soruşturma başlattığı öğrenildi.

Ne olmuştu?

Doğu Perinçek,katıldığı bir televizyon programında, Sedat Peker’in İsrail İstihbarat Servisi Mossad'ın denetiminde olduğunu ileri sürmüştü.

Perinçek'e toplumsal medya hesabından cevap veren Peker, “Ülkücü katili Doğu Perinçek, benim MOSSAD’ın tesirinde olduğumu söylüyor. Son görüntümde ne söyledim? Neden Filistin’e 10 tane SİHA göndermiyoruz dedim. MOSSAD’dan korkan bir adam bunu söyleyebilir mi? Bu yaşta torununu sev, siyaseti gençlere bırak” sözlerini kullanmıştı.

858,475Konular
981,243Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt