Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ultrasonda bebek kesesi ne zaman oluşur görünür

Ultrasonda bebek kesesi ne zaman oluşur görünür
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ultrasonda bebek kesesi ne süre oluşur görünür kızlar bhcg değerim 695 olarakg örünüyor doktorum baktı lakin kesesi değil dedi bende hamileliğin verdiği heyecanla ne vakit gelim diyemedim bi hafta sonra gel dedi acaba bu bhcg değeri ne olduğunda kese görünüyor bilgisi olan var mı ?  

Similar threads

Ultrasonda Bebeğin Kese Oluşumu Ne Zaman Belli Olur? Gestasyonel kese olarak tanımlanan kese gebelikte bebeğin doğuma kadar geliştiği yerdir. Gebe kalan kadınlar kese ne zaman görülür, bunu bir an önce öğrenmek ister. İçi amniyon sıvısı ile dolu olan kese yapılan gebelik kontrolünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
447
Hamileyim bebek kesede ne süre görülür yardım edebilir misiniz banada Selamlama arkadaşlarım ben az kalsın 1,5 aylık hamileyim, birincil eşime söyledim dünyalar bizim oldu tabiki insanız ve gerisini bekliyoruz sabırsızlanıyoruz ve kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz tabiki öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Anne karnındaki bebeğin bacaklarıyla kendini kapatması ve cinsel organının gözükmesine müsaade vermemesi cinsiyetini kesin halde ortaya çıkmasını engellemektedir. Pekala birtakım bilgi ve deneyimlere nazaran ultrasonda kız ve erkek bebek belirtileri neler? Ultrasonda cinsiyet yanılması neden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Anne karnındaki bebeğin bacaklarıyla kendini kapatması ve cinsel organının gözükmesine izin vermemesi cinsiyetini kesin şekilde ortaya çıkmasını engellemektedir. Peki bazı veri ve tecrübelere göre ultrasonda kız ve erkek bebek belirtileri neler? Ultrasonda cinsiyet yanılması neden olur? Anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Hamile miyim İdrarda Gebelik Testi Ne Zaman Belli Olur Diyenler Buraya idrarda gebelik testi ne zaman yapılmalı, idrarda gebelik testi ne zaman belli olur, Şuan bir takım belirtiler yaşadınız ve merak ediyorsunuz acaba hamile miyim diyeVe idrardan gebelik testi yapsam belli olurmu diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt