Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uluborlu banagi

Uluborlu banagi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
4 ADET PİDE
2 KG KEMİKLİ KUZU ETİ
TUZ
KARABİBER
2 LT SU

HAZIRLANIŞI
Önce su ile eti haşlayın Yeteri kadar tuz ilave ettikten sonra, ayrı bir tabağa, pideleri küçük kareler şeklinde kesinSonra haşlanan eti ve suyunu, tabaktaki kesilmiş pideler üzerine güzelce yayın
 

Similar threads

MALZEMELER 4 ADET PİDE 2 KG KEMİKLİ KUZU ETİ TUZ KARABİBER 2 LT SU HAZIRLANIŞI Önce su ile eti haşlayın Yeteri kadar tuz ilave ettikten sonra, ayrı bir tabağa, pideleri küçük kareler şeklinde kesinSonra haşlanan eti ve suyunu, tabaktaki kesilmiş pideler üzerine güzelce yayın
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Malzemeler: Yarım kg et 2 çorba kaşığı tereyağ 2 soğan 1 tutam maydonoz tuz, karabiber kimyon Pidesi için: 3 su bardağı un 1 çorba kaşığı kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz alabildiği değin ılık su Hazırlanışı: Karıştırma kabına 3 su bardağı unu alın Üstüne kuru maya, 1 tatlı kaşığı tuzlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
AFYON KEBABI Malzemeler 1 kg kuşbaşı et 3 adet kebaplık pide 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım demet maydanoz Tuz, karabiber 1 lt su Yapılışı: 1 kg kuşbaşı, 1 lt su ve isteğe bağlı miktarda tuz eklenerek, düdüklü tencerede pişirilir Piştikten sonra, etin suyuna 1 kaşık tereyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
KEŞKEK Malzemesi: 2 su bardağı buğday 2 soğan yarım kg kuzu gerdan yada dana eti sıvıyağ tuz, karabiber Sosu için: 1 çorba k tereyağı 1 çorba k salça tuz, karabiber kekik HAZIRLANIŞI: Buğdayı önceden haşlayın Tencereye yemeklik kesilmiş soğanı alın ve kavurun Üzerine haşlanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Malzemeler• 400 gram yağsız kuzu eti • 1 su bardağı süzme yoğurt • 2 küçük pide • 3 kaşık tereyağı • Tuz, karabiber, kırmızı biber Tarif Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın Tuz ve karabiber serpin Pideleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
982,358Mesajlar
30,217Kullanıcılar
egeyavruSon üye
Üst Alt