Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

uluslararası lojistik

uluslararası lojistik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba ben lise son öğrencisiyim ve üniversite sınavına giricem yalnız bölüm onusunda güvenilmez kaldım bir zamanlar uluslararası ilişkiler istiyodum şimdiyse milletlerarası lojistik kafama daha yattı ancak şöyle bişey var milletlerarası lojistik gördüğüm kadarıyla sadece özel üni lerde var sizce ulslararası ilişkilermi milletlerarası lojistikmi ? %50 burslu bi şekilde istanbul beykent üni sinde uluslararsı lojistik okuma fikri var kafamda milletlerarası ilşkiler okursam açık havada gidicem milletlerarası lojistik in önü daha açık ve meslek bulma imkanları daha yüksekmiş bu konuda beni azıcık aydınlatırsanız teşekkür ederim biraz bilgi elde etmek istiyorum 2 bölüm hakkındada şimdiden teşekkürler

Cevap: uluslararası lojistik

Uluslararası lojistik bölümü:

Dünyanın ve ülkemizin yıldızı parlayan ve şipşak artan sektörü Lojistik, Türkiye'nin coğrafik avantajları nedeniyle önemli bir istihdam ve milli kazanç kaynağı olabilecek bir sektör konumundadır Önemli olan dürüst kararları doğru zamanlarda almaktır Bunun için de her konuda olduğu gibi lojistik alanda da bilimsel temellere inilmek durumundadır
Lojistik Profesyonellerine, esas olarak;

İşletme
Lojistik
Idare

data ve becerilerinin kazandırılması gerekmektedir Hem;

Süreçlerle Idare,
Stratejik ve Çözümlemeli Düşünme,
Planlı Çalışma ve Takipçilik,
Tip Odaklılık,
Kendi Kendine Öğrenme,
Kendini Aralıksız Geliştirme,
Bilgi Teknolojilerini Yararlanma,
Yabancı Dil,
Irtibat ve Takım Çalışması,

zorunlu olan niteliklerdir
Birim öğrenim ve eğitimi bu ölçütlere uygun bir biçimde tasarlanmış olup, benzer şekilde uygulanmaktadır *

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt