Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümidini Yitirme?

Ümidini Yitirme?
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim yaş 17 kuyumcuda çalısıyorum alt katta bi kız var 20 yaşında 2 aylık bi muhabbetimiz var kızla kız bana sevgilisnin olmadıgını söyledi facede filande ilişkisi yok yazıyodu bağlı bende inandım kıza muhabbet filan ettik bi ara işten cıkışta bi adamın koluna girmiş gidiyodu ben buna sordum sevgilinmi filandiye oda abim dedi geçen günde kızı tanıyan arkadaşıma bi kaç soru sorim dedim kız nişanlıymış kıza sordum ilk te ''hopba kiminle gördün yine beni'' dedi bende boş ver yalan yanlış habermiş dedim oda ''bu sefer dogru seneye evleniyorum inşallah'' dedi bende ne yapıcagımı bilmiyorum ben bu kızdan hoşlanıyorum benzer yerde calısıyoruz nasıl olcak ne yapmalıyım ?

Yani anlamadıgım madem nişanlısı var öncelikle bana niye söylemedi bende ona göre davranırdım kendime çeki armoni verirdim derhal meslek işten geçti ben bu kızdan cok hoşlanıyorum napim acilen benim sucum ne ?

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar erkeğim hesap benim değil neyse Konuma geleyim 17 yaşındayım Bi kızdan hoşlanıyorum 14 şubatta alışılagelmiş whatsapp'tan konuşuyoruz gecenin bi vakti konu döndü dolaştı kız bana ''keşke senin gibi bir sevgilim olsa'' dedi Aha dedim fitil ateşlendi Aklımda kıza çıkma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
arkadaşlar sağolsun arkadaşım hesbaının şfiresini verdi sizlerden yardım alabilmek için Arkadaşlar ben 10sınıfa gidiyorum bi kızdan hoşlanıyorum çok tatlı,fazla şeker gülüşüyle beni bitiriyor,birincil zamanlar bakmıyordum çünkü sevgilim vardı benzer sınıftaydık ayrıldık sevgilimden bi zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhaba arkadaşlar Ilk Olarak olayı kısa bi özetleyim Dersanede bi kız gördüm beğendim facede ekledimBugün oldu bu olayların tümü Kız kabul etti konuşmaya başladık baya uzun bi sohbet geçti aramızda Lakin en sonunda kız beni nerden buldun dedi bende bi arkadaşım adını filan söyledi bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaslar ben bizim mah bi kızdan hoşlanıyorum dun başıma bi olay geldi ben dun akşam o kızn evinin onunden gecrken baktım kız bi kankisi ve iki kücük kızla kendi apartmanlarında oturuolar mah de gürültüsüz oluyo gece neyse ben gecerken arkamdan bana söz attılar birisi benim için çok yakışıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaşlar ben 11sınıf ögrencisiyim ve sene basında okul değiştirdimokulda bi kızdan fazla hoşlanıyorum,kesintisiz peşine düşüp takip ediyordum sonradan bu kız benım en yakın arkadasımın sıra arkadasımın mahallesinden tanıdıgı cıktı (cok yakından aşina bunlar) bende sıra arkadasıma dedim ağzını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,600Mesajlar
29,706Kullanıcılar
serhat10Son üye
Üst Alt