Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Umit Besen - Abi Deme Bana..

Umit Besen - Abi Deme Bana..
0
191

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gorur gormez sevdim seni
Buldum dedim ben bendimi
Bembeyaz bir gelinlikle
Hayal edip durdum seni

Utandım soyleyemedim
Sevgimi hergun gizledim
Bir gun anlatmak istedim
Abi deyince vazgectim

Aynı anadan mı doğduk
Aynı babadan mı olduk
BanA abi deyip durma
Severken kardeş mi olduk

Sen aşkımsın sen sevdiğim
Hayl ettiğimtek eşim
Beni abin gibi sevdin
Keşke seni gormeseydim

Olamazsın sen kardeşim
Olamam ben seniN abin
Bana sevgilim de artık
Seviyorum seni zalim

Aynı anadan mı doğduk
Aynı babadan mı olduk
BanA abi deyip durma
Severken kardeş mi olduk

Similar threads

Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
2118 atasozlerı İmaj hiçbir şeydir susama her şey (Reklam sloganı Asmayıp da besleyelim mi? (Kenan Kâinat) Aman amca sakata gelmeyelim de! (Sadettin Teksoy) Şöfeeeeer, şöfer! (Kibariye nin annesi) Acı var mı acı? (Reha Muhtar) İşte benim bittiğim lahza bu andır Sedat Abi! (Reklamdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sedat Peker, mafya-siyaset-uyuşturucu eksenindeki tezlerine devam ediyor. Yayınladığı 8. videoya 'Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar' başlığını atan Peker, yine gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Bu görüntüsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Peker, "Bir dahaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Sedat Peker, mafya-siyaset-uyuşturucu eksenindeki argümanlarına devam ediyor. Yayınladığı 8. videoya 'Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar' başlığını atan Peker, yine gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Bu görüntüsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Peker, "Bir dahaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt