Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümit Erdim Biyografi

Ümit Erdim Biyografi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Ümit Erdim Kimdir
Ümit Erdim Hayatı

Ümit Erdim tiyatro ve dizi oyuncusuÜmit Erdim 15 Haziran 1985 yılında Kocaelinde doğdu İlkokul ve ortaokuldan sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi'ni bitirdi 1998 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oynadıÜmit Erdim 1997 yılında Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı sanat yaşamı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etmiştirÜmit Erdim Bir çok dizide rol almıştır

Ümit Erdim Katıldığı Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birinci olmuştur Mike adında bir köpeği vardır İstanbul'da bir restoran işletmektedir

Ümit Erdim Şuan Star Tv de Pasaport Yarışmasında sunucudur

Ümit Erdim Oynadığı Diziler

Böyle mi Olacaktı? (Konuk) 2002 Hayat Bilgisi (Varmısın Arif) Kanal D Show TV 2003 2006 Gönül (Cemali) Kanal D 2006 Selena (Zülfikar Yıldız) atv 2006 Adanalı (Misafir) atv 2008 Teyzanne (Damperli) Star TV Cuma'ya Kalsa (Kerem) Kanal D 2010 *

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt