Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ümit Erdim ve Seda Erdim çifti Ses'in doğum gününü kutladı!

Ümit Erdim ve Seda Erdim çifti Ses'in doğum gününü kutladı!
0
50

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
umit_erdim_ve_seda_erdim_cifti_sesin_dogum_gununu_kutladi_1652165868_4462.jpg

İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen Ümit Erdim ve Seda Erdim çifti, önceki gün kızları Ses'in doğum gününü kutladı.

2017 yılında Seda Çınar ile nikah masasına oturan oyuncu Ümit Erdim, daha önce rol aldığı 'Hayat Bilgisi' dizisiyle adını duyurmuştu. 2018 yılında ilk çocukları Ses'i kucaklarına alarak anne-baba olmanın duygusunu tadan çift şimdilerde ikinci bebeklerini bekliyor.

IEDdk_1652165872_03.jpg
Ümit Erdim ve Seda Erdim kızları Ses

SES'İN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Öte yandan önceki gün dört dörtlük bir organizasyonla Ses'in doğum gününü kutlayan çiftin yine kızları olacak.

eM8rt_1652165889_802.jpg
Ümit Erdim ve Seda Erdim çiftinin kızları Ses

Similar threads

Ümit Erdim ile Seda Çınar çifti bebekleri Ses'i 2018'de kucaklarına almıştı. Toplumsal medya hesabından kızı Ses'le yaptığı paylaşımlara beğeni yağan Ümit Erdim, bu kere bir okul fotoğrafını paylaştı. Bir periyoda damga vuran "Hayat Bilgisi" dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ümit Erdim ile Seda Çınar çifti bebekleri Ses'i 2018'de kucaklarına almıştı. Sosyal medya hesabından kızı Ses'le yaptığı paylaşımlara beğeni yağan Ümit Erdim, bu defa bir okul fotoğrafını paylaştı. Bir döneme damga vuran "Hayat Bilgisi" dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisi yıldızı parlayan Ümit Erdim ikinci defa baba olmaya hazırlanıyor. Ses adında kızları olan çiftin bebeklerinin hem cinsiyeti hem de ismini açıkladılar. 2017 yılında hayatını birleştiren Ümit Erdim ile Seda Çınar Erdim'in ikinci bebeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Son günlerde verdiği aşırı kilolar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Ümit Erdim, sosyal medya hesabından mutlu aile pozları paylaşmaya devam ediyor. 2017 yılında Seda Çınar ile dünya evine giren Ümit Erdim, 2018 yılında evliliklerinin ilk meyvesi olan Ses'i kucaklarına aldı. Hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Son günlerde verdiği haddinden fazla kilolar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Ümit Erdim, içtimaî medya hesabından mesut aile pozları paylaşmaya devam ediyor. 2017 yılında Seda Çınar ile yerküre meskenine giren Ümit Erdim, 2018 yılında evliliklerinin birinci meyvesi olan Ses'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt